ΕΠΣ Ηλείας

Ενιπέας Λαντζοΐου – Αλφειός Επιταλίου 1-0: Έστω και δύσκολα επέστρεψε στις νίκες!

Ακούστε το άρθρο

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε μετά από τις δυο σερί ισοπαλίες ο Ενιπέας που έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση του Αλφειού με 1-0 και συνεχίζει στην τρίτη θέση. Μόλις στο 5’ ο Τριανταφύλλης σημάδεψε από κοντά το οριζόντιο δοκάρι του Μπίζου και στο 10’ ο Σεμπέκος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το σουτ του Τσαντίλη. Το 1-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 19’ όταν ο Μανέτας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μάζη και ο Τσαντίλης σκόραρε από την άσπρη βούλα. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβαηκαν και απείλησαν στο 30’ με το απευθείας φάουλ του Πεσκελίδη που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 40’ ο Δασκαλόπουλος με τη βοήθεια της αριστερής δοκού απομάκρυνε το σουτ του Μπουτσικάκη. Στην επανάληψη, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες αφού σε δυο καλά σουτ του Τριανταφύλλη από πλευράς Ενιπέα, ο Μπίζος είχε απάντηση ενώ στην αντίπερα, ο Αλφείος στο τέλος πίεσε αλλά δεν κατάφερε επί της ουσίας να απειλήσει.

Οι συνθέσεις

ΕΝΙΠΕΑΣ: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσίγκρηλας, Γκρίλλας, Παπαγεωργίου (60’ Ραυτόπουλος), Μάζης (75’ Καραχάλιος), Κωτσάκης, Τριανταφύλλης, Τσαντίλης (78’ Κύτταρης), Καλαντζής (67΄Φερεκιδης)

ΑΛΦΕΙΟΣ: Μπίζος, Πρίφτης, Καλαντζής, Μανέτας, Σεμπέκος, Χαραλαμπόπουλος (67’ Πέρρας), Μπουτσικάκης, Κακαλής (77’ Δασκαλάκης), Ζούλης (88’ Ασημακόπουλος), Πεσκελίδης (67’ Μουλάς), Νικολόπουλος

Όλη η επικαιρότητα