ΕΠΣ Ηλείας

Ενιπέας Λαντζοΐου: Με απουσίες αλλά για δυο αποτελέσματα στο Επιτάλιο

Ακούστε το άρθρο

Ακόμα πιο κοντά στην μεγαλύτερη επιτυχίας της ιστορίας του, την άνοδο στην Γ’ Εθνική βρίσκεται ο Ενιπέας μετά τη νέα νίκη που σημείωσε την περασμένη Κυριακή επί του Ολυμπιακού Ζαχάρως.

Η ομάδα του Ν. Γκρίλλα διατήρησε την διαφορά των 3 βαθμών από τον Ξενοφώντα Κρεστένων και ξέρει πλέον πως έστω με δυο ισοπαλίες στα δυο τελευταία ματς, θα είναι αυτή που θα κόψει πρώτη το νήμα και στα πλέι οφ και θα ανέβει στην Γ’ Εθνική.

Προς το παρόν, ωστόσο, οι πράσινοι το μόνο που σκέφτονται είναι ο αγώνας του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αλφειό στο Επιτάλιο στον οποίο ακόμα και με ισοπαλία θα κάνουν το καθοριστικό βήμα για την άνοδο.

Ο τεχνικός του Λαντζοΐου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Τσαντίλη και Καλαντζή, στον Γκρίλλα του οποίου η άδεια από τον στρατό έληξε και πρέπει να γυρίσει στην μονάδα και φυσικά στον τραυματία Δούλο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Νίκος Γκρίλλας έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι για ένα ακόμα παιχνίδι σοβαροί, και ας είναι αδιάφορος βαθμολογικά ο αντίπαλος, προκειμένου τώρα στο κρίσιμο σημείο, ο Ενιπέας να μην χύσει μόνος του την καρδάρα.

Όλη η επικαιρότητα