ΕΠΣ Ηλείας

ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΝΤΖΟΪΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ 3-1: Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή στο β’ μέρος

Ακούστε το άρθρο

Όντας καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ενιπέας Λαντζοΐου, που συν τοις άλλοις είχε και τρία δοκάρια, επικράτησε με 3-1 με ανατροπή επί του Ατρόμητου Καβασίλων και σημείωσε την δεύτερη φετινή νίκη του. Στα καθαρά αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 15’ όταν ο Τσαντίλης επιχείρησε τη σέντρα με τη μπάλα μετά την παρεμβολή αμυνόμενου να καταλήγει δοκάρι και κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα, το δυνατό σουτ του Τριανταφύλλη κατέληξε επίσης στην οριζόντια δοκό. Οι φιλοξενούμενοι, που στο ίδιο διάστημα απείλησαν με ένα καλό σουτ άουτ του Γκίνη, άνοιξαν το σκορ με την ατομική ενέργεια και το ιδανικό τελείωμα μέσα από την περιοχή του Ραυτόπουλου στο 31’, με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η ομάδα του Ν. Γκρίλλα πίεσε, και αφού ο Σπ. Γκρίλλας στο 48’ σημάδεψε με σουτ για τρίτη φορά το δοκάρι του Κολίντζα , έφερε το ματς στα ίσια στο 50’ με την κεφαλιά του Τριανταφύλλη. Συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο, ο Ενιπέας έφτασε στην ανατροπή στο 66’ με τον Π. Τσίγκρηλα. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 79’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις

ΕΝΙΠΕΑΣ: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (81’ Γκουβέρος), Κωτσάκης, Δαβουρλής, Γκρίλλας, Κύτταρης (46’ Καραχάλιος), Αγριδιώτης (46’ Τσίγκρηλας Π.), Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κολίντζας, Χατζηγιάννης, Δημητρίου, Κορκός, Μουσερής, Καλουτάς, Ραυτόπουλος, Γκίνης, Ντούγκας (69’ Αθανασούλης), Γεωργόπουλος, Ζωγόπουλος (57’ Παπαδόπουλος Ι.)

Όλη η επικαιρότητα