ΕΠΣ Ηλείας

Ενιπέας Λαντζόιου: Ενθουσιασμός στην πρώτη συνάντηση!

Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο ραντεβού διοίκησης, του τεχνικού Νίκου  Γκρίλα και των παικτών , ενόψει της νέας σεζόν έγινε χθες στο γήπεδο Λαντζοίου!

Εκεί οπου γνωρίστηκαν παλιοί και νεοι, και αναλύθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας που ξεκινά σημερα στο δάσος της Σπιάντζας!

Νέα πρόσωπα στην πρώτη  ο Αμαλιαδίτης  έμπειρος  γκολκίπερ Παναγιώτης  Κουρλός , και ακόμα ο μέσο – επιθετικός , Ηλίας  Μπατζακόπουλος , που πέρυσι ήταν εκ των κορυφαίων της Α1 με τα χρώματα του Α.Ο. Χάβαρι, καθώς επίσης ο ταλαντούχος Παν. Καραβατάς που αγωνιζόταν στην παιδική ομάδα του Πανηλειακού, και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Παναγιώτης Αστερόπουλος που πέρυσι με τα χρώματα του  Πέλοπα Πύργου, ήταν από τα καλύτερα δεκάρια της Α2! Παράλληλα  συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις με το περσινό ρόστερ, με τους Μικελόπουλο, Δασκαλόπουλο, Δαλαβούρα, Γκουβέρο, Κωτσάκη, Κύτταρη, Βαγγόπουλο, Τσαντίλη, Καλαντζή, Γκρίλα, Τριανταφύλλη, Κότσιφα και Φερεκίδη να απαρτίζουν το μέχρι στιγμής ρόστερ !  Αντίθετα παρελθόν  αποτελούν οι αδελφοί Τσίγκρηλα, που μετακόμισαν στον Πανηλειακό, ο Μάζης(στρατεύτηκε) και ο Ραφτόπουλος(λόγω φόρτου εργασίας) !

Πάντως   τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκτηθούν τουλάχιστον άλλοι τρείς παίκτες(ένας αμυντικός και δυο επιθετικοί) που θα προκαλέσουν «πάταγο» για την Α1 κατηγορία, και θα κάνουν  ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τον Ενιπέα!

Όλη η επικαιρότητα