ΕΠΣ Ηλείας

ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΝΤΖΟΪΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ 2-1: Κρατά μόνο τους 3 βαθμούς!

Ακούστε το άρθρο

Τα εύκολα, δύσκολα πήγε να κάνει το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Πλατάνου ο Ενιπέας Λαντζοΐου, όμως έστω και έτσι έκαμψε με σκορ 2-1 την αντίσταση του Ολυμπιακού Ζαχάρως και επέστρεψε στις νίκες. Στα καθαρά αγωνιστικά, το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα καλό σουτ του Μαντά στο 8’ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μικελόπουλος, με τον Ενιπέα να αγγίζει το γκολ στο 20’ όταν ο Παπαγεωργίου με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Έκτοτε, οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια κλασσική ευκαιρία, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56’, ο Π. Τσίγκρηλας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή «έλυσε» τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του Ν. Γκρίλλα πετυχαίνοντας το 1-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τριανταφύλλης με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Τσαντίλη διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως προσπάθησε να αντιδράσει και στο 80’ έφτασε στη μείωση του σκορ με το διαγώνιο σουτ του Χριστόπουλου μέσα από την περιοχή, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι παραπάνω , με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

ΕΝΙΠΕΑΣ: Μικελόπουλος, Γκουβέρος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (87’ Κότσιφας), Τσίγκρηλας Δ., Κύτταρης, Γκρίλλας, Δαβουρλής (20’ λ.τρ. Γαλανόπουλος), Τσίγκρηλας Π. (90’ Τριανταφυλλίδης), Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καψιμάλης, Νικολόπουλος, Χριστόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Μπαρτζάκος (66’ Μπενάλντο), Κόσσυφας (77’ Λαμπρόπουλος), Γκούσκος, Μαντάς, Κουρούβανης (46’ Μπιμπής), Οικονομίδης (71’ Σάλα)

Όλη η επικαιρότητα