ΕΠΣ Ηλείας

ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΝΤΖΟΪΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ 2-0: Εδραιώθηκε στην 5η θέση και γλυκοκοιτάζει τετράδα!

Ακούστε το άρθρο

Οι δυο φορές που νικήθηκε ο Σταθόπουλος – καθώς σε όλες τις υπόλοιπες ευκαιρίες του Ενιπέα, ο γκολκίπερ της Προοδευτικής δήλωσε «παρών» – έφταναν στην ομάδα του Ν. Γκρίλλα προκειμένου να επικρατήσει με 2-0 και να εδραιωθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας. Στα καθαρά αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή, όμως ο Σταθόπουλος είπε δύο διαδοχικά «όχι» σε σουτ του Τσαντίλη από κοντά και άλλο ένα σε μια κεφαλιά του Παπαγεωργίου. Αυτό που δεν κατάφεραν προηγουμένως οι παίκτες του Ενιπέα, το κατάφερε τελικά ο Κύτταρης στο 30’ όταν στο μετά από κόρνερ του Τσαντίλη έγραψε με κεφαλιά το 1-0. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Τριανταφύλλης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, το σκορ δεν άλλαξε μιας και στο 65’ ο Νικολετάκης από πλευράς Προοδευτικής νικήθηκε από τον Δασκαλόπουλο και στο 75’ το σουτ του Δαβουρλή αφού κόντραρε κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις

ΕΝΙΠΕΑΣ: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (87’ Κότσιφας), Κύτταρης, Τσίγκρηλας Δ., Γκρίλλας (71’ Δαβουρλής), Τριανταφύλλης, Τσίγκρηλας Π. (89’ Τριανταφυλλίδης), Παπαγεωργίου, Καραχάλιος (67’ Γαλανόπουλος)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος, Πατσούρας (77’ Μπιτούνης), Λιακόπουλος, Μούζος, Βασιλόπουλος (46’ Κατσιμιτσήρης), Βαλογιάννης, Ορλώφ, Σαρανταυγάς , Πρωινός (Σάμαρης), Αποστολόπουλος, Νικολετάκης

Όλη η επικαιρότητα