ΕΠΣ Ηλείας

Ενιπέας Λατζοϊου: Έγραψε ιστορία…

Ακούστε το άρθρο

Ο Ενιπέας Λαντζοίου, είναι  από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, και μαθηματικά πρώτος. Αύξησε τη διαφορά του από τον Ξενοφώντα στο +8 και έχει μάλιστα την ευκαιρία το προσεχές Σάββατο στην Κρέστενα, στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, να παίξει ελεύθερα και χωρίς άγχος, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά της ομάδας!

Ο Ενιπέας Λατζοΐου, με πέντε γκολ του Παναγιώτη Τριανταφύλλη, τερμάτισε  πρώτος και… καλύτερος στη φετινή «κούρσα» της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Οι Πράσινοι του Νίκου Γκρίλλα, νίκησαν με 6-4 τον Ηλειακό και  έγραψαν έτσι, μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία τους, πηγαίνοντας πλέον  με άλλον  «αέρα» για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Γ΄ Εθνική, στα πλει – οφ ανόδου!

       Προεόρτια  στου «Ντόκου», και γιορτή το βράδυ του Σαββάτου!  

Η  πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 κατηγορία, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στο Λαντζόι, με την διοικηση τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, να το γιορτάζουν αρχικά στου Ντόκου στο Λαντζόι, καθώς το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου στο ίδιο κατάστημα η διοίκηση της ομάδας διοργανώνει μια μικρή γιορτή, προς τιμή των πρωταγωνιστών, και λίγο πριν τα πλει – οφ ανόδου!

                                   Συγχαρητήρια σε όλους!

Με την ευκαιρία και «μαθηματικά» της πρωτιάς της ομάδας στην κανονική περίοδο της Α1, το Δ.Σ. απευθύνει συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του συλλόγου,  τον προπονητή τα μέλη της διοίκησης,  τον κόσμο και τέλος στο μεγάλο χορηγό, κ. Νίκο Μπακοβασίλη  η  «Λαμπαδάριο»!!!

 

Όλη η επικαιρότητα