ΕΠΣ Ηλείας

Ενιπέας Λατζοϊου: Τελευταία ευκαιρία την Κυριακή !

Δεν πραγματοποιήθηκε  τελικά ούτε την περασμένη Τετάρτη η  προγραμματισμένη  2η Γενική Συνέλευση των μελών του  Ενιπέα Λαντζοίου, λόγω φυσικά έλλειψη  απαρτίας , και έτσι  το νέο και τελευταίο ραντεβού… δόθηκε  για το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής !  Σε αυτή την πολυαναμενόμενη Γ.Σ. αναμένεται να ανοίξει για πρώτη και τελευταία… φορά τα χαρτιά του,  και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Νίκος Μπακοβασίλης αναφορικά με τα σχέδια του για το μέλλον, με τις «φήμες» να οργιάζουν περί αποχώρησης σύσσωμου του απερχόμενου Δ.Σ.! Έτσι η Κυριακάτικη σημερινή Γ.Σ. θεωρείται πολύ  κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον της ομάδας !

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Ενιπέας Λαντζοΐου, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας σε Γενική Συνέλευση  την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουνίου στις 9μ.μ. στο κοινοτικό κατάστημα Λαντζοΐου, με θέματα:

-Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

-Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

-Συζήτηση για το τρέχον ποδοσφαιρικό έτος 2018-19.

-Συζήτηση και προτάσεις για το σχεδιασμό της νέας σεζόν 2019-20.

-Ο ΑΟ Ενιπέας, η ομάδα της καρδιάς μας, έχει ανάγκη τις προτάσεις μας και την ενεργή συμμετοχή μας για να συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια, εκπροσωπώντας επάξια την περιοχή μας.

Σε αυτή την προσπάθεια του Ενιπέα, η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη».

 

Όλη η επικαιρότητα