ΕΠΣ Ηλείας

ΕΝΙΠΕΑΣ – ΞΕΝΟΦΩΝ : Φορτσάρουν… ενόψει της Κυριακής!

Όπως άλλωστε αναφέραμε πρώτοι στο φύλλο της περασμένης Δευτέρας, δηλ. πριν ακόμα ο Δήμος Πύργου παραχωρήσει το Δημοτικό στάδιο Πύργου «Χ. Βιλαέτης», και πριν ακόμα κάνει δεκτό το αίτημα του γηπεδούχου Ενιπέα η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ,  την ερχόμενη Κυριακή στις 3 μ. μ.,  το μεγάλο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής και τελευταίας του α’ γύρου στην Α1 κατηγορία ανάμεσα στον Ενιπέα και τον Ξενοφώντα Κρεστένων από το οποίο θα προκύψει και ο πρωταθλητής «Χειμώνα», θα γίνει στον Πύργο. Αιτία βέβαια ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Λαντζοΐου , που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ιθύνοντες των πρωτοπόρων  να μεταφερθούν σε κάποια άλλη έδρα για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Μια αρχική σκέψη ήταν το γήπεδο της Μαγούλας, αλλά κέρδισε… τελικά το Δημ. Στάδιο Πύργου, για τη γιορτή του Ηλειακού  ποδοσφαίρου. Καθώς θα αναμετρηθούν οι κατά τεκμήριο δυο καλύτερες ομάδες της Α1, ο Ενιπέας που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και ο Ξενοφών που ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 33.

Ενιπέας Λαντζοίου:
Μοναδική απουσία ο ταλαντούχος Γιαννακόπουλος !

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ενιπέα Λαντζοίου ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής υπό τις οδηγίες του τεχνικού του, Νίκου Γκρίλλα! Το κλίμα στην ομάδα μετά δε και τη μεγάλη νίκη στα Λεχαινά, και ιδίως τον τρόπο που επετεύχθη,  είναι πολύ υψηλό, και το ευχάριστο ότι όλοι οι παίκτες  βρίσκονται σε άριστη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, με εξαίρεση τον ταλαντούχο Γιαννακόπουλο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση(δεν ήταν ούτε στην αποστολή των Λεχαινών).

Ξενοφών  Κρεστένων:
Χωρίς Πλατανίτη αλλά με Μπακατσέλο στο ντέρμπι!  

Με  αμείωτους όμως ρυθμούς συνεχίζεται και η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» του Ξενοφώντα στο γήπεδό τους, υπό τις οδηγίες του προπονητή και παίκτη της ομάδας, Ντέγιαν Μιλοσέσκι! Με το κλίμα βέβαια και εδώ να είναι αρκετά καλό μετά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού Σαβαλίων! Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα της Κρέστενας ο αμυντικός Σταμάτης Πλατανίτης που αποβλήθηκε στο ματς με τα Σαβάλια. Όμως στα ευχάριστα είναι ο στρατευμένος Μπακατσέλος, που θα δώσει κανονικά το παρών!

Όλη η επικαιρότητα