Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Ενισχύεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας – Δωρεά πυροσβεστικών σωλήνων από τον επιχειρηματία Ανδρέα Παπαδάκο

Ακούστε το άρθρο

Εξοπλίζεται, χάρη σε δωρεές, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες και το δύσκολο έργο της κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Καθοριστικής σημασίας λοιπόν είναι η δωρεά σε πυροσβεστικούς σωλήνες που έκανε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Παπαδάκος, ο οποίος και τους παρέδωσε χθες στον διοικητή της Π.Υ. Αμαλιάδας επιπυραγό Κωνσταντίνο Χριπάτσιο και στο υπόλοιπο προσωπικό της υπηρεσίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κάθε χρόνο, λίγο πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, βρίσκεται αντιμέτωπη με ελλείψεις στον εξοπλισμό της και όταν το πληροφορήθηκε ο κ. Παπαδάκος προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει και διέθεσε τα χρήματα για την προμήθεια ενός χιλιομέτρου πυροσβεστικών σωλήνων.

Κάλυψη αναγκών

Οι πυροσβεστικοί σωλήνες καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές, οι οποίες τέθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου το υλικό να είναι αξιόπιστο σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές που θέτει το Πυροσβεστικό Σώμα.

Πρόκειται για 40 τεμάχια πυροσβεστικών σωλήνων διαμέτρου μίας ίντσας, οι οποίοι καλύπτουν σε μήκος συνολικά 1 χιλιόμετρο!

Ο κ. Παπαδάκος είχε ενημερωθεί για τις ανάγκες της υπηρεσίας, είχε προχωρήσει τις διαδικασίες για την προμήθεια των πυροσβεστικών σωλήνων και χθες τι πρωί έκανε την παράδοση ο ίδιος στον διοικητή της Π.Υ. Αμαλιάδας και παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με το υπόλοιπο προσωπικό της υπηρεσίας και ενημερώθηκε για τη λειτουργίας της και τυχόν λοιπές ανάγκες.

Ο κ. Χριπάτσιος ευχαρίστησε θερμά τον δωρητή και του εξήγησε πόσο ενισχύεται η Π.Υ. με τη συγκεκριμένη δωρεά και πόσο χρήσιμη θα είναι όταν επιχειρούν οι πυροσβέστες.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκος δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στο πυροσβεστικό έργο και από την πλευρά του θα βοηθήσει με κάθε τρόπο, είτε από την θέση του δημοτικού συμβούλου Ήλιδας είτε προσωπικά ο ίδιος με κάποια νέα δωρεά.

«Τιμούμε και στηρίζουμε το έργο των πυροσβεστών»  είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Το έργο των πυροσβεστών είναι σημαντικό, λειτουργούν επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου και οφείλουμε να στηρίζουμε μία τέτοια υπηρεσία. Εγώ προσωπικά ξεκαθάρισα ότι θα είμαι αρωγός σε αυτό το έργο και θα συμβάλλω με κάθε τρόπο, καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία λειτουργεί προς όφελος και για την προστασία του πολίτη αλλά και της φύσης».

Όλη η επικαιρότητα