Κινηματογράφος

Enola Holmes 2: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ και ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας

Η 18χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς για τον ρόλο της, θα κερδίσει αμοιβή 10 εκατ. δολαρίων
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ, για το Enola Holmes 2 στο Netflix, ενώ ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας για το sequel, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου.

Η δεύτερη ταινία θα συνεχίσει την περιπέτεια της μικρότερης αδερφής του Σέρλοκ Χολμς, η οποία έχει πλέον μεγαλώσει αρκετά για να δημιουργήσει το δικό της γραφείο ερευνών και για να ξεφύγει από την σκιά του διάσημου αδερφού της.

Στο τρέιλερ φανερώνεται η Ενόλα Χολμς, την οποία ενσαρκώνει η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, να τρέχει για να ξεφύγει από την αστυνομία και να «παλεύει» να βρει πελάτες που θα την πάρουν στα σοβαρά. Ακόμα παρουσιάζεται και ένα νέος χαρακτήρας, ο οποίος μπαίνει στην υπόθεση και ζητά από τη Χολμς να εντοπίσει την αδερφή της, ενώ πολύ σύντομα η ντετέκτιβ θα διαπιστώσει ότι η υπόθεσή της μπλέκεται με μια υπόθεση του Σέρλοκ.

Εκτός της πρωταγωνίστριας, επιστρέφουν στους ρόλους τους οι Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (Ευδώρια Χολμς) και Χένρι Καβίλ (Σέλκοκ Χόλμς), ενώ συμμετέχουν στο cast οι Αντίλ Ακτάρ, Ντέιβιντ Θιούλις, Σούζαν Γουοκόμα, Σάρον Ντάνκαν-Μπρούστερ και Λούις Πάρτριτζ, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χάρι Μπράντμπερ.

Δείτε το τρέιλερ 

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα λάβει αμοιβή 10 εκατομμυρίων δολαρίων για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Enola Holmes 2» του Netflix, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety. Η Βρετανίδα ηθοποιός υποδύθηκε για πρώτη φορά τον ρόλο της Ενόλα Χολμς το 2020, όταν η αρχική ταινία ήταν στην κορυφή των charts στην πλατφόρμα streaming.

Η 18χρονη Μίλι Μπόμπι Μπράουν μάλιστα γράφει ιστορία, αφού κερδίζει το υψηλότερο ποσό που έχει ποτέ δοθεί σε ηθοποιό κάτω των 20 ετών.

Όλη η επικαιρότητα