Αθλητισμός

Ενός λεπτού σιγή στα ματς της Superleague για τον Άλκη

Ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου
Ακούστε το άρθρο

Τον ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού θ’ αποδώσουν οι ομάδες της Superleague πριν τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως σε όλα τα ματς θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 19χρονου οπαδού του Άρη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε όλους τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, τόσο η 22η, όσο και η 23η αγωνιστική, θα είναι αφιερωμένες στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά της βίας, στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Super League.

Πέρα από τις πρωτοβουλίες της Super League και όλων των ομάδων που την απαρτίζουν, η διοργανώτρια αρχή, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών), θα προβάλλει μηνύματα κατά της βίας. Όλες οι ομάδες της Super League, όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας, στέλνουν ένα μήνυμα:

«ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ»

Όλη η επικαιρότητα