Ηλεία

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας: Νέος πρόεδρος ο Πάνος Ζώντος!

Ο Παναγιώτης Ζώντος από την παράταξη Ενωτικό Συνδικαλιστικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΣΚΑ) εξελέγη νέος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, κατά τη χθεσινή σύγκληση του νεοεκλεγέντος επταμελούς διοικητικού συμβουλίου στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας στον Πύργο, συγκεντρώνοντας τέσσερις ψήφους από τις επτά συνολικά, έναντι τριών του Γρηγόρη Κατσώλη (Νέα Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών).

Στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη με τον ίδιο αριθμό ψήφων ο Μαρίνος Αχτύπης από το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ), ο οποίος εξελέγη και ταμίας (5-2 ψήφοι), ενώ γραμματέας εξελέγη ο Δημήτρης Πικέας (ΕΣΚΑ).

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο νέος πρόεδρος της Ένωσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αστυνομίας Ηλείας, συγχαίρω όλους τους επιτυχόντες στις εκλογές. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους όσους με βοήθησαν εντός και εκτός αστυνομίας, αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, τους συνάδελφους που συμμετείχαν στον συνδυασμό μας, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες υποψηφίους και μη για την προσπάθεια που έκαναν και έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία, καθώς επρόκειτο για έναν σκληρό αγώνα στα μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας.

»Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. που συμμετείχαν στη διαδικασία ανάδειξης του προεδρείου μας διατηρώντας και ενισχύοντας την έννοια της ενότητας.  Ωστόσο, δεσμεύομαι απέναντι σε όλους ότι θα προσπαθήσω να υπηρετήσω την “Ένωση” με όλη μου τη δύναμη. Η επιστράτευση του σθένους, του δυναμισμού και των αρετών που διαθέτουμε είναι επιβεβλημένη, με σκοπό να συνεχίσουμε δίχως εσωστρέφεια όλοι μαζί»

Όλη η επικαιρότητα