Ηλεία

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης

Οι Πρόσκοποι όλου του κόσμου κάθε χρόνο την 22α Φεβρουαρίου γιορτάζουν την ”Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης’‘,στη μνήμη των γενεθλίων του ιδρυτή του Προσκοπισμού και είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Φιλία, Ειρήνη και Συναδέλφωση των λαών της γης, όμως πάνω από όλα να θυμηθούν και να επαναβεβαιώσουν, νεότεροι και παλιοί, την προσφορά τους στη νεότητα, στον συνάνθρωπο και την κοινωνία..

Φέτος μάλιστα συμπίπτει με τον εορτασμό των 110 χρόνων ζωής ,δράσης και προσφοράς του Ελληνικού Προσκοπισμού.

Στην περιοχή μας, προετοιμάζονται σειρά εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα την συνεστίαση που θα γίνει ανήμερα το Σάββατο, 22α Φεβρουαρίου και ώρα 8,30μμ′ στο μεζεδοπωλείο  ”Τεντζερέδια του Ζαχαρία” που οργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας και καλούνται να λάβουν μέρος σ΄ αυτή οι Παλαιοί Πρόσκοποι, τα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι εν ενεργεία βαθμοφόροι και οι φίλοι του Προσκοπισμού της περιοχής.

Στη διάρκεια της συνεστίασης όπου θα βρεθούν διατελέσαντες  Πρόσκοποι όλων των ηλικιών, οι αρχηγοί τους, βαθμοφόροι, φιλοπρόσκοποι  κ.λ.π.

Θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες και διπλώματα ,σε πρόσωπα και φορείς που έχουν συμβάλει  στην  προώθηση των Προσκοπικών ιδεών  και την ανάπτυξη του τοπικού Προσκοπισμού. Θα  επακολουθήσει δείπνο και η  βραδιά  θα κλείσει  με  προσκοπικά  τραγούδια  και χορευτικό  πρόγραμμα και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν την αποκριάτικη αυτή βραδιά, με την εξαιρετικό ποικίλο πρόγραμμα από την ορχήστρα του κέντρου.

Δηλώσεις συμμετοχής έγκαιρα  στους κ.κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,Ανδρέα Γιατρά και Τάκη Καλαμπρέζο, καθώς και στα μέλη της ¨Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, στους βαθμοφόρους και στα μέλη των Επιτροπών

Όλη η επικαιρότητα