Ελλάδα

Ένταση έξω από μπαρ στη Θεσσαλονίκη – Συνωστισμός για take away ποτό

Ακούστε το άρθρο

Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, στη συμβολή των οδών Προξένου Κορομηλά και Καρόλου Ντηλ, όπου για ακόμη ένα βράδυ έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος για να πιει το ποτό του σε καταστήματα που λειτουργούν ως Take Away.

Ενώ πολύς κόσμος παρέμενε έξω από τα μπαρ που λειτουργούν στην περιοχή, κρατώντας σχεδόν κλειστή την οδό Καρόλου Ντηλ για τα ΙΧ, δύο άντρες προσπάθησαν να περάσουν με το κάμπριο αυτοκίνητό τους από το σημείο, σύμφωνα με το ο thestival.gr.

Τότε, ένα άτομο επιτέθηκε στους δύο άντρες με μπουνιές για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ο θερμόαιμος άντρας απομακρύνθηκε και ο οδηγός με τον συνοδηγό του ΙΧ έφυγαν από το σημείο λίγο πριν φτάσει στον χώρο ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με άλλο τοπικό μέσο ενημέρωσης, το Thesstoday, νεαροί πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να “ανάψουν τα αίματα” και να ξεσπάσει επεισόδιο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην ίδια πηγή πως η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο οδηγός ενός ΙΧ δεν μπορούσε να διασχίσει με το όχημά του τον δρόμο, λόγω του μεγάλου αριθμού των ατόμων που βρισκόταν εκεί και έπιναν το ποτό τους.

Πηγή πληροφοριών και εικόνων : thestival.gr, thesstoday.gr

Όλη η επικαιρότητα