Ηλεία

Εντάσεις και προτάσεις Γ. Αστερή για την Κουρούτα

Ο γνωστός Αθλητικός δικαστής Γιώργος Αστερής ο οποίος πρόσφατα εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο των οικιστών του εξωραϊστικού συλλόγου Άγιος Αθανάσιος της Κουρούτας Αναφέρθηκε και ήταν καταπέλτης για ότι γίνεται στην Κουρούτα.

Ο Αστερής τοποθετήθηκε στην εκπομπή του λέγοντας ότι δεν έχει τάσεις δεν έχει χρόνο ούτε να γίνει πρόεδρος του συλλόγου ούτε να είναι υποψήφιος δήμαρχος ούτε περιφερειάρχης αλλά ούτε και βουλευτής σε κανένα κόμμα και ότι κάνει το κάνει Γιατί αγαπάει την περιοχή του και ειδικά στην Κουρούτα στην οποία διαμένει μία και είναι μόνιμος κάτοικος της Αμαλιάδας και ειδικά το καλοκαίρι στην Κουρούτα.

Αναφέρθηκε στο ότι γυρίζει και κάνει ρεπορτάζ σε άλλες περιοχές σε παραλίες και όλα αυτά τα πράγματα και του λένε για την Κουρούτα όπου ενοχλείται και μάλιστα δήλωσε ότι εμείς δεν είμαστε πολιτικοί να υπόσχομαι αλλά θα μπορούμε να φτιάξουμε αρκετά πράγματα όπως.

Να συνεργαστούμε με τον εμπορικό σύλλογο με το Δήμαρχο Ήλιδας με τον περιφερειάρχη με τους βουλευτές έτσι ώστε να αναπτυχθεί η περιοχή με διάφορα πράγματα τα οποία δυστυχώς τα έχουν παραμελήσει οι προαναφερόμενοι.

Έγιναν αρκετά πράγματα τα προηγούμενα χρόνια η Κουρούτα μπήκε σε σχέδιο πόλεως δημιουργήθηκε η ύδρευση έρχεται η αποχέτευση αλλά τα πιο απλά όμως δεν έχουν γίνει.

Όπως δεν υπάρχει καθημερινός καθαρισμός δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν λάμπες/φωτισμός σε κεντρικά σημεία του οικισμού δεν είναι δυνατόν να μην έχει βρεθεί λύση με το θέμα της ηχορύπανσης Δεν έχει βρεθεί τρόπος συνεργασίας μεταξύ των καταστηματαρχών και των οικιστών παραθεριστών της Κουρούτας.

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει απαιτούμενος χώρος για ελεύθερη παραμονή στην παραλία της Κουρούτας φέτος υπάρχει πέρυσι πρόπερσι δεν υπήρχε διότι ήταν κατειλημμένη από τους καταστηματάρχες.

Αυτή την περίοδο Υπάρχει χώρος για παραθεριστές Και αυτό οφείλεται στην σταθερή παραμονή των τιμών που έχουν οι καταστηματάρχες με όλη αυτή την ακρίβεια ωθούν τους πολίτες και τους παραθεριστές να μην κάθονται στα καταστήματα παρά μόνον εξ ανάγκης γιατί δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.

Ο πρόεδρος των οικιστών της Κουρούτας Γιώργος Ευθυμίου είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που τρέχουν για να λύσουν τα προβλήματα της Κουρούτας των οικιστών και των παραθεριστών.

Ο Γιώργος Αστερής Αναφέρθηκε σε ένα πολύ σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με τους μόνιμους οικιστές της Κουρούτας Αναφέρθηκε ότι δεν μπορεί να γίνονται εκλογές οι γενικές συνελεύσεις και να εκλέγονται διά της ανατάσεως των χεριών.

Ο σύλλογος οικιστών εξωραϊστικού Συλλόγου Άγιος Αθανάσιος της Κουρούτας θα πρέπει να γίνει σύλλογος όλων των οικιστών της Κουρούτας και να μην Έχει περιορισμένα σύνορα από τον Άγιο Αθανάσιο μέχρι την πλατεία της Κουρούτας. Η Κουρούτα είναι ενιαία θα πρέπει λοιπόν να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις έτσι ώστε στις εκλογές που θα γίνονται να συμμετέχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Κουρούτας. Ο Γιώργος Ευθυμίου ο Πρόεδρος τρέχει μέχρι το παλούκι για τα προβλήματα των παραθεριστών και των μόνιμων κατοίκων.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Ευθυμίου αξίζει τα πολλά πολλά συγχαρητήρια από όλους. Για να πετύχει το εγχείρημα της Κουρούτας θα πρέπει να υπάρχουν και εθελοντές για να προσφέρουν στην ανάπτυξη της Κουρούτας.

Η κουρούτα θέλει εξωστρέφεια Δεν χρειάζεται η μιζέρια που διέπει αρκετούς συμπολίτες μας η κουρούτα δεν είναι η Μύκονος πλέον της Πελοποννήσου για να γίνει θέλει πολύ δουλειά θέλω να πιστεύω ότι τώρα που γίνεται το καινούργιο ξεκίνημα από όλους από το δήμο από την περιφέρεια από την κυβέρνηση γίνεται και το καινούργιο ξεκίνημα που προήλθε από τις εκλογές δια της Ανατάσεως των χεριών από τους οικιστές που ψήφισαν πριν λίγες μέρες που έγιναν οι εκλογές στο δημοτικό κάμπινγκ της Κουρούτας.

Αυτά είπε στην 41η εκπομπή του Αθλητικού Δικαστή ο Γιώργος Αστερής ο οποίος εκλέχθηκε πρόσφατα μέλος του διοικητικού συμβουλίου οικιστών Κουρούτας.

Όλη η επικαιρότητα