Αχαϊα Ηλεία

Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου – Πιθανόν πρόκειται για Ηλείο

Ακόμα ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου.

Αυτή τη φορά δεν αναφερόμαστε σε κάποιο τροχαίο, αλλά σε θάνατο συμπολίτη μας από παθολογικά αίτια. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 50 χρονών, από τον Πύργο, ο οποίος βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό αναίσθητος στο πρανές της οδού, στο ύψος των Σαγεΐκων.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 17:30 από διερχόμενο από το σημείο οδηγό, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την κατάσταση του έσπευσε κοντά να δει τι του συμβαίνει και να του προσφέρει βοήθεια. Φτάνοντας δίπλα του κατάλαβε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του, και ειδοποίησε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΕΚΑΒ και των ιατρών να τον σώσουν, ο 50χρονος κατέληξε.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του. Ωστόσο, από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μέχρι στιγμής, πιθανότερη αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα φαίνεται πως είναι το πνευμονικό οίδημα.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Ασφάλειας και της Σήμανσης από την Αστυνομία, προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα δακτυλικά αποτυπώματα για να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του άτυχου άνδρα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο που βρέθηκε ο 50χρονος, κάποια μέτρα δίπλα του βρισκόταν στάση λεωφορείου, ενώ τα χρήματα που βρέθηκαν στο χέρι του αντιστοιχούσαν σε αντίτιμο εισιτηρίου, αποδεικνύοντας πως περίμενε στη στάση για να έρθει το λεωφορείο. Επιπλέον, η πλευρά στην οποία βρέθηκε δείχνει πως πιθανότατα είχε κατεύθυνση στην Ηλεία, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για καταγωγή από κάποια περιοχή του νομού μας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται επίσημα αυτό από τις αρχές.

Όλη η επικαιρότητα