Βόλεϊ

Εντός του Μαΐου ξεκινούν οι προπονήσεις

Ακούστε το άρθρο

Εφόσον όλα εξελιχθούν βάσει των τωρινών δεδομένων, δηλαδή η εξάπλωση του κορονοϊού παραμείνει υπό έλεγχο, οι ομάδες της Volley League επιστρέφουν στις προπονήσεις εντός του Μαΐου, προκειμένου η φετινή αγωνιστική περίοδος να ολοκληρωθεί στα γήπεδα.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των τηλεδιασκέψεων που είχε ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π., Παντελής Ταρνατόρος, με την αθλητική ηγεσία και τους φορείς του ελληνικού βόλεϊ για το μέλλον του πρωταθλήματος. Χθες το πρωί (5/5) είχε επαφή με το προεδρείο του Π.Α.Σ.Α.Π., όπου ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών, Παναγιώτης Πελεκούδας, επιβεβαίωσε την πρόθεση να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να στεφθεί ο πρωταθλητής στον αγωνιστικό χώρο.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο κ. Ταρνατόρος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ., Γιώργο Καραμπέτσο και τα μέλη της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. που είναι και μέλη του Ε.Ο.Δ.Υ., προκειμένου να συζητηθεί η προοπτική έναρξης της προετοιμασίας των αθλητών.

Η θέληση και ο σχεδιασμός της Γ.Γ.Α., πάντοτε σύμφωνα με τις εξελίξεις, είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία των επαγγελματικών ομάδων εντός του μηνός…

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα