Γυναίκα

Εορταστικό μακιγιάζ με λάμψη

Ώρα για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ!
Ακούστε το άρθρο

Διανύουμε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και οι προετοιμασίες για τις γιορτινές μέρες μπαίνουν σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας.

Κι επειδή όλες μας θέλουμε να κάνουμε μια λαμπερή και εντυπωσιακή εμφάνιση από την κορυφή ως τα νύχια στις βραδινές μας εξόδους αυτή την περίοδο, ένα από τα στοιχεία που θα βοηθήσει είναι το μακιγιάζ των Χριστουγέννων, το οποίο θα ολοκληρώσει και θα απογειώσει το ντύσιμο μας.

Οι επιλογές είναι πολλές και έχουν να κάνουν με το γούστο, αλλά και το σύνολο
που έχουμε επιλέξει να φορέσουμε. Για παράδειγμα, αν το ντύσιμο μας είναι αστραφτερό και γεμάτο παγιέτες, καλό θα είναι να διατηρήσουμε μια ισορροπία, κάνοντας ένα φυσικό μακιγιάζ. Αντίθετα, αν το outfit είναι απλό, μπορούμε να δοκιμάσουμε ένα αστραφτερό xmas makeup με μεταλλικές αποχρώσεις και glitter.

Εντυπωσιακά κόκκινα χείλη

Η προσθήκη ενός κόκκινου κραγιόν στα χείλη είναι αρκετή για να σας βάλει στο εορταστικό κλίμα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ασχοληθείτε πολύ με το μακιγιάζ σας. Απλά προσθέστε λίγες γυαλάδες στα ζυγωματικά και τα μάτια, φορέστε ένα κόκκινο κραγιόν στα χείλη και είστε έτοιμη.

Χρυσό smokey eyes με eyeliner

Αν ανήκετε στις γυναίκες που λατρεύουν τα λαμπερά μακιγιάζ, η επιλογή ενός βραδινού μακιγιάζ με χρυσές σκιές και σαγηνευτικά κόκκινα χείλη είναι must. Ένα smokey eyes με αστραφτερή χρυσή σκιά από glitter και καφέ ματ χρώμα στην κόγχη του ματιού, συνδυασμένες με μια μαύρη γραμμή eyeliner μπορεί να σας κάνει εκθαμβωτική στο ρεβεγιόν. Τονίστε τις βλεφαρίδες σας με μαύρη μάσκαρα και απογειώστε το μακιγιάζ των Χριστουγέννων με ένα κόκκινο κραγιόν.
Γιορτινό smokey eyes σε γήινες αποχρώσεις.Οι γήινες καφέ, μπεζ, αλλά και χρυσές αποχρώσεις είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές. Ταιριάζουν με όλα και σε όλες, ασχέτως με το χρώμα των μαλλιών ή των ματιών μας. Επιλέξτε μια μεταλλική χρυσή σκιά, αν θέλετε πιο απλό προτιμήστε τις ματ.

Κλασικό χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ

Ένα όμορφο μαύρο winged eye makeup με λίγη καφέ σκιά στην κόγχη του ματιού και φωτεινή μπεζ σε όλο το κινητό βλέφαρο αποτελεί την τέλεια πρόταση για το μακιγιάζ των Χριστουγέννων. Αν μάλιστα προσθέσετε και ένα έντονο κόκκινο
χρώμα στα χείλη, τότε η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Όλη η επικαιρότητα