Πολιτική

Επαφές για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Πύργου από τον Μάκη Μπαλαούρα

balaouras.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Πρέπει να υπάρξει ένα Νοσοκομείο που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πολιτών της Ηλείας, χωρίς να ταλαιπωρούνται και να χρειάζεται να μεταβαίνουν στην Πάτρα για να εξυπηρετήσουν τις ιατρικές ανάγκες τους», λέει στην εφημ. «Πατρίς» ο Βουλευτής Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας που, μετά τη χθεσινή του επίσκεψη στο Νοσοκομείο Πύργου, θα μεταβεί στο Υπουργείο Υγείας  με τα προβλήματα «ανά χείρας», ζητώντας λύσεις.


Χθες το πρωί, ο κ. Μπαλαούρας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο του Πύργου -όχι προγραμματισμένα- και συναντήθηκε με τον Διοικητή Βασίλη Δημόπουλο, από τον οποίο ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα, λόγω της έλλειψης προσωπικού, τόσο ιατρικού όσο και νοσηλευτικού, ενώ στο «τραπέζι» τέθηκε και το θέμα της αναθεώρησης του Χάρτη Υγείας της Ηλείας, προς όφελος των πολιτών του νομού που, πολλές φορές, γίνονται «μπαλάκι» από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, λόγω της έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να χαθεί πολύτιμος χρόνος στο δρόμο.



Για τα προβλήματα αυτά, ενημερώθηκε ο κ. Μπαλαούρας και από τη Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας, Χρύσα Πετροπούλου και άλλους γιατρούς με τους οποίους είχε ολιγόωρη συνάντηση, αφού η επίσκεψή του έγινε σε ώρα «αιχμής» και αυξημένων υποχρεώσεων των γιατρών.


Στο Υπουργείο Υγείας…


Ο βουλευτής Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας, όπως εξήγησε στην εφημ. «Πατρίς» γνώριζε τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της υγείας στην Ηλεία αλλά, θέλησε να είχε μια τελευταία ενημέρωση, λίγο πριν την επικείμενη επίσκεψη του – μέσα στις επόμενες ημέρες – στο Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις που θα βάλουν τέλος στην ταλαιπωρία και στο αίσθημα ανασφάλειας των Ηλείων πολιτών.

Νάνσυ Σπυροπούλου

(n_spyropoulou@yahoo.gr)

 

Όλη η επικαιρότητα