Εκλογές Εκλογικά Νέα Ελλάδα Πολιτική

Επανακαταμέτρηση των ψήφων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Μετά από αίτηση που κατέθεσε ο Γιώργος Ορφανός -Συνεχίζεται το εκλογικό θρίλερ

Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του δήμου Θεσσαλονίκης κατέθεσε το πρωί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Ορφανός και η παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης, η αίτηση έγινε αποδεκτή και η επανακαταμέτρηση ξεκινά σήμερα στις 3 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» του κ. Ορφανού αναφέρει:

“Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης κατέθεσε σήμερα το πρωί (Τετάρτη 29 Μαΐου 2019) στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ορφανός και η παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».

Η αίτηση έγινε αποδεκτή και η επανακαταμέτρηση ξεκινά σήμερα στις 15:00″.

Σε ποσοστό ενσωμάτωσης 99,79% και με μόλις ένα εκλογικό κέντρο να απομένει για την ολοκλήρωση της καταμέτρησης, ο Γιώργος Ορφανός βρίσκεται στην τρίτη θέση με μόλις 488 ψήφους διαφορά από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα που είναι δεύτερος.

Σημειώνεται πως το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης θα κρίνει εάν ο συνδυασμός του Γιώργου Ορφανού θα προσφύγει στη συνέχεια στο εκλογοδικειο για να διεκδικήσει τη δικαίωσή του. Η διαδικασία αυτή δεν επηρεάζει την εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τη συμμετοχή των Νίκου Ταχιάου και Κωνσταντίνου Ζέρβα.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα