Ηλεία

Επανεκλογή Ιωάννη Διονυσόπουλου ως ταμία στην Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε – Η σύνθεση του νέου προεδρίου

Ιωάννης Διονυσόπουλος : «Προσπαθούμε να λύσουμε τα θέματα των αποβλήτων και της πειρατείας»
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιωάννης Διονυσόπουλος πρόεδρος του σωματείου κομμωτών Ηλείας, επανεξελέγη στην θέση του ταμία, στο διοικητικό συμβούλιο της κλαδικής ομοσπονδίας καταστηματαρχών κουρέων – κομμωτών Ελλάδας (Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε), το οποίο προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 18ης Οκτωβρίου 2021 και συνήλθε σε σώμα την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, με βασικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την εκλογή νέου Προεδρείου.

Μετά από διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας εκλέχτηκε το νέο Προεδρείο για τα επόμενα τρία χρόνια με την παρακάτω σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΑ’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΜΑΤΕΜΤΖΗΣ ΔΗΜΤΗΡΙΟΣ
ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΒΑΣΤΑΡΟΥΧΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΤΑΜΙΑΣ : ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ : ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ
ΜΕΛΗ : ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ,ΚΑΣΤΑΝΗ ΕΥΤΕΡΠΗ, ΛΟΓΓΙΝΙΔΟΥ ΤΑΜΑΡΑ, ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΕΖΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΕΡΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΣΥΡΓΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΩΚΟΥ ΑΝΝΑ.

Για τις εκλογές που έγιναν, αλλά και τα προβλήματα τα οποία έχει μπροστά του το σωματείο, ο κος Διονυσόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Πατρίς».

«Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε ένα μεγάλο θέμα, με τα απόβλητα, το οποίο το έχουμε προχωρήσει πάρα πολύ και είμαστε στο τελικό στάδιο μαζί με την κα Αυγερινοπούλου. Αναφερόμαστε φυσικά στα απόβλητα των κομμωτηρίων. Έχουμε πολύ σοβαρά θέματα και με την πειρατεία του κομμωτών, ένα θέμα το οποίο μας ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια και έχουμε κάνει αρκετές προσπάθειες για να το λύσουμε. Επίσης έχουμε και άλλα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν σαν σωματείο, όπως είναι ο ΦΠΑ, το τέλος επιτηδεύματος και αρκετά ακόμα, τα οποία γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να λυθούν, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες προσπάθειες».

Ο Ιωάννης Διονυσόπουλος πρόεδρος του σωματείου κομμωτών Ηλείας, επανεξελέγη στην θέση του ταμία, στο διοικητικό συμβούλιο της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε.

Όλη η επικαιρότητα