Style

Επαγγελματικές τσάντες και βαλίτσες καμπίνας από Bagie

Ακούστε το άρθρο

Είναι τα αεροπορικά ταξίδια μία καθημερινότητα για εσάς; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσαρμοστείτε στις συνθήκες και να έχετε στο πλευρό σας τις σωστές αποσκευές, ώστε κάθε μετακίνηση να είναι παιχνιδάκι.

Τι χρειάζεστε; Μία βαλίτσα καμπίνας στις σωστές διαστάσεις και ένα επαγγελματικό backback!

Η σκληρή βαλίτσα καμπίνας από ανθεκτικό υλικό ΑΒS είναι στη διάθεσή σας από το Bagie καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Διαθέτει 4 διπλούς τροχούς και τηλεσκοπική χειρολαβή μαζί με ελαστικούς ιμάντες και οι διαστάσεις τις ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές κάθε αεροπορικής εταιρείας. Από την Ιταλική Dielle, με εγγύηση! Στην μεγάλη online ποικιλία, μπορείτε να βρείτε πολλές ακόμα βαλίτσες καμπίνας.

Ανάμεσα στις επαγγελματικές τσάντες, δεν γίνεται να μην ξεχωρίσουμε τα σακίδια πλάτης της Titan, τα οποία είναι κατασκευασμένα, με θήκες και ειδικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Το business σακίδιο πλάτης που θα βρείτε εδώ έχει ρυθμιζόμενους ιμάντες και αποτελείται από υψηλής ποιότητας υλικά με ειδικές επεκτάσεις για extra χώρους. Η μεταφορά εγγράφων, tablet, laptop γίνεται παιχνιδάκι. Αν κάνετε μακρινά και πολυήμερα ταξίδια, μπορείτε να βρείτε στην μεγάλη ποικιλία του Bagie πολλών ειδών και μεγεθών αποσκευές που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και να σας προσφέρουν ένα άνετο ταξίδι και μετακίνηση, ακόμα κι αν χρειαστεί να πάρετε αρκετά πράγματα μαζί.

Γιατί αγορές από Bagie;

  • έχετε δωρεάν μεταφορικά
  • μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικώς
  • επιλογές από τα πιο γνωστά brands της αγοράς όπως Samsonite, Titan, American Tourister

Παραμείνετε στυλάτοι και άνετοι σε κάθε σας ταξίδι: Bagie.gr

Όλη η επικαιρότητα