Πολιτική

Επανήλθε ο Αρτέμης Σώρρας – Δηλώνει βέβαιος πως θα γίνει Πρωθυπουργός: “Ελευθερώστε με να σώσω την Ελλάδα”

Ακούστε το άρθρο

Πολιτική δίωξη χαρακτηρίζει τη φυλάκισή του ο Αρτέμης Σώρρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News μέσα από το κελί των φυλακών Κορυδαλλού που κρατείται.

Ο Αρτέμις Σώρρας αρνείται τις κατηγορίες για διασπορά ψευδών ειδήσεων και διέγερση που του επιδίκασε το δικαστήριο του Ηρακλείου Κρήτης και χαρακτηρίζει τις διώξεις εναντίον του πολιτικά τερτίπια του συστήματος που τον φοβάται και εύχεται να εξαφανιστεί.

Είπε πολλά και… σπαρταριστά στην Real News ο Αρτέμης Σώρρας. Πως γνωρίζει ότι θα έχει μεγάλα ποσοστά στις επόμενες εκλογές που φτάνουν μέχρι και την… διακυβέρνηση της χώρας, ενώ υποστηρίζει πως θα γίνει χαμός από κόσμο στο Σύνταγμα όταν αποφασίσει να μιλήσει εκεί!

Είμαι άδικα προφυλακισμένος!

«Για ποια καταδίκη μιλάμε; Το 2012 και το 2018 υπήρχαν αθωωτικές αποφάσεις για τις ίδιες χαλκευμένες κατηγορίες που δεν τις έλαβαν υπόψη. Γι’ αυτό και μηνύθηκαν», υποστηρίζει ο Αρ. Σώρρας που τους τελευταίους δέκα μήνες βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού. Και συνεχίζει: «Δεν μπορείς να δικάσεις έναν άνθρωπο δύο ή παραπάνω φορές για το ίδιο αδίκημα. Πρόκειται για πολιτικό τερτίπι. Η απόφαση δεν είναι απλά άδικη, είναι λάθος. Κυνηγούν τον Σώρρα χωρίς να είναι καν εκεί. Με είδαν εμένα στο Ηράκλειο; Αν κάποιοι οικειοποιούνται την “Ελλήνων Συνέλευσις” και κάνουν απατεωνιές δεν φταίμε εμείς».

Εκτός του Σώρρα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου καταδίκασε και άλλα επτά άτομα που συμμετείχαν στον πολιτικό φορέα της «Ελλήνων Συνέλευσις» σε 18 μήνες φυλάκισης και 1.000 ευρώ χρηματική ποινή.

Είμαι στόχος γιατί θέλω να ενώσω του Έλληνες

Ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει πως λόγο του αγώνα που κάνει με την “Ελλήνων Συνέλευσις” αποτελεί στόχο και πως “ είμαι φυλακή γιατί ηγούμαι του πολιτικού φορέα όλων των Ελλήνων. Με φοβούνται και γι’ αυτό με πολεμούν. Πήγαν 17 βουλευτές σε μια εκδήλωση κι έφαγαν ξύλο. Όπου πήγαινα με έπαιρναν αγκαλιά. Είμαι ο μεγάλος αντίπαλος όλων. Είναι τέρας ο Σώρρας Τι έκανα; Τους πείραξε που λέω την αλήθεια; Ποιος από αυτούς λέει την αλήθεια; Εγώ το Σύνταγμα το γεμίζω σε μια μέρα, αν κάνω ομιλία- κάλεσμα στον κόσμο», αναφέρει.

Αρτέμης Σώρρας: “Ελευθερώστε με να σώσω την Ελλάδα”!

Ο Αρτέμης Σώρρας είχε καταφέρει να διαφύγει για αρκετό καιρό τη σύλληψη καθώς εις βάρος του υπήρχε ένταλμα και καταδικαστικές αποφάσεις. Όμως στις 16 Ιουνίου οι αστυνομικές αρχές μετά από συντονισμένες έρευνες μηνών κατάφεραν να τον βρουν στο κρησφύγετό του στον Άλιμο. Όταν συνελήφθη είδαμε ένα άλλον Σώρρα καθώς είχε αφήσει μακριά μούσια και μαλλιά ενώ είχε μεταμφιεστεί ακόμη και σε παπά!

Αν είμαι ελεύθερος τους χαλάω τα σχέδια

«Δεν έχω σκοτώσει κανέναν. Δεν έχω κλέψει. Είμαι στη φυλακή και οι συνέλληνες που έρχονται στο πλευρό μας πολλαπλασιάζονται. Κάποιοι προσεύχονταν να είχα φύγει από την Ελλάδα. Να είπα εξαφανιστεί», αναφέρει ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις». Και τονίζει: «Αν είμαι ελεύθερος τους χαλάω τα σχέδια. Τι κάνω εδώ μέσα; Σωφρονίζομαι; Μόνο στο Σουδάν φυλακίζουν κόσμο χωρίς αληθινές κατηγορίες. Με έκλεισαν μέσα επειδή ήμουν -όπως λένε- φυγόδικος. Φυγόδικος από τι; Τα έχω όλα πληρωμένα, δεν τους χρωστώ. Έχουν αφανίσει τη χώρα αυτοί που με φοβούνται κι εμένα με έχουν στη φυλακή. Έχει δάνεια αγύριστα ο πολιτικός μας φορέας ; Δεν έχω καταστρέψει τη χώρα. Δεν έχω δανειστεί για τον φορέα, όπως τα άλλα κόμματα. Έχουμε 400 γραφεία αυτόνομα και δεν χρωστάμε ούτε νοίκι» .

Είμαστε ο πρώτος πολιτικός συνδυασμός

Ο Αρ. Σώρρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Realnews απευθύνει έκκληση στους πολίτες λέγοντας: «Καλώ τον κόσμο να κυβερνήσει την Ελλάδα. Να έρθουν στην “Ελλήνων Συνέλευσις”, για να συνεχίσει να υπάρχει. Είμαστε προ των πυλών. Το ξέρουν και το φοβούνται. Είμαστε ο πρώτος πολιτικός συνδυασμός. Γνωρίζω ότι τα ποσοστά μας στις εκλογές Θα είναι μεγάλα. Δεν μιλώ για δεύτερη ή τρίτη θέση. Μιλώ για διακυβέρνηση της χώρας. Η κάλπη αυτή τη φορά θα δώσει μεγάλη έκπληξη. Η αποχή θα μεταφραστεί στην κάλπη σε ψήφους στην “Ελλήνων Συνέλευσις”».

Πηγή: Real News

Όλη η επικαιρότητα