Αθλητισμός

ΕΠΕ: «Γρηγόρη, Κατερίνα, Άννα και Χριστίνα γι ακόμη μία φορά μας κάνατε υπερήφανους»

Ο κάτοχος έξι μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, ολοκλήρωσε αήττητος τις προσπάθειές του στην BC3 ανδρών και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο
Ακούστε το άρθρο

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, στη Σεβίλλη, για δεύτερη σερί διοργάνωση.

Ο κάτοχος έξι μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, ολοκλήρωσε αήττητος τις προσπάθειές του στην BC3 ανδρών και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, το πρώτο μετά την τροποποίηση των κατηγοριών σε άνδρες και γυναίκες.

Ακόμα, η Παραολυμπιονίκης του Ρίο και του Τόκιο, Άννα Ντέντα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο BC3 γυναικών, ενώ στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία του Αλέξανδρου Παπαδάκη στην κατηγορία BC2 ανδρών, της Χρυσής Μόρφη-Μέτζου στην BC4 γυναικών και του Παναγιώτη Σουλάνη στην BC1 ανδρών.

«O πρόεδρος Γιώργος Καπελλάκης και η Ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής συγχαίρουν τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη και τη sport assistant του, Κατερίνα Πατρώνη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία BC3 Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπότσια. Παράλληλα, συγχαίρει την Άννα Ντέντα και τη sport assistant της, Χριστίνα Ντέντα, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία BC3 γυναικών στην ίδια διοργάνωση. Γρηγόρη, Κατερίνα, Άννα και Χριστίνα γι ακόμη μία φορά μας κάνατε υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια!», ήταν το συγχαρητήριο μήνυμα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Όλη η επικαιρότητα