Αθλητισμός Ηλεία

Επειός Ήλιδας: Πανελλήνιο ρεκόρ Masters από την Μαρία Καλογεροπούλου

Ο Επειός στους αγώνες αυτούς είχε μια έμμεση εκπροσώπηση, με την Μαρία Καλογεροπούλου, η οποία πέτυχε την κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ 25αρας πισίνας στην ηλικιακή κατηγορία 50-54 ετών, στα 50μ. στο ελεύθερο στιλ.
Ακούστε το άρθρο

Την κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ σε 25αρα πισίνα στα 50μ. ελεύθερο σημείωσε η Μαρία Καλογεροπούλου στην κατηγορία 50-54 ετών στους Χειμερινούς Αγώνες Masters στο Καρπενήσι.

Ο Επειός στους αγώνες αυτούς είχε μια έμμεση εκπροσώπηση, με την Μαρία Καλογεροπούλου, η οποία πέτυχε την κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ 25αρας πισίνας στην ηλικιακή κατηγορία 50-54 ετών, στα 50μ. στο ελεύθερο στιλ. Η προπονήτρια του Επειού Ήλιδας, η οποία αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, είχε απολογισμό πέντε μετάλλια, τέσσερα σε ατομικό επίπεδο και ένα σε ομαδικό. Κατέκτησε χρυσά στα 50μ. ελεύθερο, στα 50μ. και 100μ. πρόσθιο, αργυρό στα 50μ. πεταλούδα και στη σκυταλοδρομία. Οι Χειμερινοί Αγώνες, διεξήχθησαν το διήμερο 4-5 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Καρπενησίου «Παύλος Μπακογιάννης», σε πισίνα 25 μέτρων. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τρεις ενότητες, το Σάββατο (4/3) το απόγευμα και την επομένη (Κυριακή 5/3) πρωί και απόγευμα. Τους Χειμερινούς Αγώνες Masters διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με την Περιφερειακή της Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου.

Όλη η επικαιρότητα