Αθλητισμός

Επειός Ήλιδας: Πρωταθλητής Ελλάδας στα 800 μ. ελεύθερο ο Παν. Βουλουξής

Εκπληκτική η Παρουσία του συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters στη Λάρισα.
Ακούστε το άρθρο

Πανελλήνια νίκη, μετάλλια, αλλά και είσοδος στις πρώτες 31 θέσεις της γενικής κατάταξης, ήταν εκπληκτικός απολογισμός για τον Επειό Ήλιδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters στη Λάρισα, εκεί όπου ο σύλλογος της Ηλείας εκπροσωπήθηκε από τους Παναγιώτη Βουλουξή και Ελευθέριο Μπόκαρη.

Ο Βουλουξής, στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στα 800 μ. ελεύθερο, κατακτώντας χάλκινα μετάλλια στα 200 μ. πεταλούδα και στα 1.500μ. ελεύθερο. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων (Masters) Κολύμβησης, που διεξήχθη στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Λάρισας, συμμετείχαν 310 βετεράνοι κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, σε μια διοργάνωση στην οποία οι αθλητές του Επειού ανέβασαν την Ηλεία ψηλά, χαρίζοντάς της νέες μεγάλες διακρίσεις Ο Επειός Ήλιδας συμμετείχε με δύο αθλητές και κατάφερε να πλασαριστεί στην 31η θέση στην Γενική βαθμολογία κατηγοριών, ανάμεσα σε 51 συλλόγους που βαθμολογήθηκαν, καθώς και στην 25η θέση στη Γενική Βαθμολογία Ανδρών από 42 συλλόγους, σε όλες τις κατηγορίες που βαθμολογήθηκαν συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΥΛΟΥΞΗΣ: 1 ΧΡΥΣΟ και 2 ΧΑΛΚΙΝΑ

Τα αποτελέσματα των αθλητών του Επειού.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΥΛΟΥΞΗΣ

  • 1η Θέση Στα 800 Μέτρα Ελεύθερο.
  • 3η Θέση Στα 200 Μέτρα Πεταλούδα
  • 3η Θέση Στα 1500 Μέτρα Ελεύθερο.
  • 4η Θέση Στα 400 Μέτρα Μικτή Ατομική.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΠΟΚΑΡΗΣ

  • 4η Θέση Στα 800 Μέτρα Ελεύθερο
  • 6η Θέση Στα 400 Μέτρα Ελεύθερο
  • 8η Θέση Στα 1500 Μέτρα Ελεύθερο

Το Δ.Σ. του Επειού Ήλιδας, συνεχάρη τους δυο αθλητές του για τις επιτυχίες αυτές: «Ως Δ.Σ. του Επειού, οφείλουμε να αποδώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για το ήθος τους και την αγωνιστικότητά τους».

Όλη η επικαιρότητα