Αθλητισμός

Επεισόδια με τραυματίες στον τρίτο τελικό της Α1! (VIDEO)

episodes.jpg
Μόλις 1:27” έμεναν για τη λήξη του τρίτου τελικού της Α1 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και ο αγώνας διεκόπη προσωρινά, καθώς οπαδοί των Πειραιωτών πέταξαν κροτίδες στον πάγκο του «τριφυλλιού». Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έφυγαν από τον πάγκο, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στα αποδυτήρια.
 
Τρεις οπαδοί τραυματίστηκαν από τα επεισόδια και βρίσκονται ήδη στο ιατρείο του ΣΕΦ. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις έχουν χτυπήσει στο κεφάλι.
 

Το σκορ ήταν 72-76 υπέρ των φιλοξενούμενων.

 
ΟΙ διαιτητές διέταξαν την εκκένωση του γηπέδου, για να αρχίσει ξανά το παιχνίδι, αλλιώς όπως είπαν θα διακοπεί οριστικά εις βάρος του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή μόνο ΜΑΤ και security βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ.
 
Ο Μίλαν Τόμιτς βγήκε και ζήτησε από τους οπαδούς να αποχωρήσουν, τονίζοντας ότι αν δεν αδειάσει το ΣΕΦ δεν πρόκειται να συνεχιστεί το παιχνίδι.
 
Η πλευρά του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για τραυματισμό του Βασίλη Ξανθόπουλου, του γιατρού Θανάση Κονίδη και του βοηθού φροντιστή, Παναγιώτη Ματζουρίδη. 
 
Περίπου 30 άτομα βρέθηκαν κοντά στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και του ζήτησαν να πάρει την ομάδα και να φύγει από το πρωτάθλημα.


Η αποχώρηση του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια από 22ios

Όλη η επικαιρότητα