Ελλάδα

Επεισόδιο με τη Σάσα Σταμάτη στην παράσταση του Χρ. Ζαραλίκου – Μεγάλη ένταση (vid)

Η γνωστή δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη «εισέβαλε» στη σκηνή μαζί με φίλους της, αντιδρώντας σε κάποια σχόλια του γνωστού ηθοποιού.
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη ένταση υπήρξε σε θέατρο που εμφανίζεται ο κωμικός ηθοποιός Χριστόφορος Ζαραλίκος, όταν η γνωστή δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη «εισέβαλε» στη σκηνή μαζί με φίλους της, αντιδρώντας σε κάποια σχόλια του γνωστού ηθοποιού.

Την καταγγελία έκανε και ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο οποίος έγραψε στο Twitter «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Στο βίντεο παρακάτω, μπορείτε να διακρίνετε την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, συνοδεία φίλων της, να διακόπτουν την παράσταση αντιδρώντας σε κάποια σχόλια του γνωστού κωμικού τα οποία και δεν της άρεσαν. Μάλιστα, δύο φορές στο βίντεο ακούγεται να λέει «γιατί δεν λες κάτι και για τον φίλο σου τον Μελισσανίδη» με τον ηθοποιό να απαντά «δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης».

Η ένταση κράτησε περίπου πέντε λεπτά, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο να κρατά την ψυχραιμία τους λέγοντας προς την δημοσιογράφο και τους φίλους της «αφού δεν τους αρέσει η παράσταση, θα αποχωρήσουν», ενώ συντελεστές της παράστασης προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Καθώς η ώρα περνούσε, ο κόσμος άρχισε να αντιδρά ζητώντας από όσους αντιδρούσαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα. Παρακολουθήστε παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο:

Όλη η επικαιρότητα