Γ Εθνική

Έπεσαν οι υπογραφές με Κουλούρη!

Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του Αίαντα είναι και επίσημα ο Ηλίας Κουλούρης που γίνεται έτσι η τρίτη μεταγραφή της ομάδας της Γαστούνης μετά τους Βατσή και Αντωνόπουλο. Ο εξαιρετικός Αχαιός πρώην ποδοσφαιριστής του Πανμοβριακού που συστήθηκε στο ηλειακό κοινό τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα της Δόξας, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της ομάδας παρουσία των γονιών του και υπέγραψε την αίτηση μεταβολών.

Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπίρμπας, ο Ταμίας Τάσος Αράπογλου, αλλά και άλλα μέλη της διοίκησης προκειμένου να ρυθμιστούν τα τυπικά και να τον καλωσορίσουν στην ομάδα ενώ ο ίδιος με τη σειρά του, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Αίαντα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν. Ο Ηλίας Κουλούρης είναι 20 ετών και έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ ενώ πριν από τρία χρόνια, ήταν πρώτος σκόρερ στα πλέι-οφ της Α΄ κατηγορίας Αχαΐας με τα χρώματα του Πανμοβριακού.

Πέρσι, στα χέρια του Γιώργου Λαγού αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό της Δόξας Ν. Μανωλάδας στην εξαιρετική πορεία που διένυσαν οι Μαυραετοί στην Α1.

Όλη η επικαιρότητα