Lifestyle

Επέστρεψε σπίτι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά του γιου του

Ακούστε το άρθρο

Έπειτα από 2,5 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης γύρισε στο σπίτι του και στην αγκαλιά του γιου του.

Ο παρουσιαστής, τα Χριστούγεννα του 2017 είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα με τη μηχανή του, το οποίο του άφησε 90% αναπηρία.

Εκ τότε δίνει γενναία μάχη να επανέλθει σε κέντρο αποκατάστασης. Σήμερα, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, μέσω μιας φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για μια ευχάριστη εξέλιξη.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε σπίτι του. Η σύζυγος του, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο παρουσιαστής να απολαμβάνει έναν ήρεμο ύπνο στην αγκαλιά του γιου του.

Να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο συζητήθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει η οικογένεια του παρουσιαστή, ζητώντας χρηματική αποζημίωση από τον οδηγό του λεωφορείου και την εταιρεία του. Μάλιστα, στην αγωγή περιγραφόταν και η κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το ατύχημα.

«Σε γενικές γραμμές έχω γίνει φυτό. Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση, να περπατήσω και να κινήσω το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας εκτός από την ανταπόκρισή μου σε κάποια νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ να τραφώ. Έχω υποστεί μόνιμη αναπηρία, δηλαδή έχω καταστεί τετραπληγικός. Δε θα μπορέσω ποτέ ξανά να έχω ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Δε θα μπορέσω ξανά να έχω κανονική επικοινωνία με το παιδί μου και ουσιαστική επικοινωνία με τη σύζυγό μου. Δε θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη», αναφερόταν μεταξύ άλλων.

via

Όλη η επικαιρότητα