Αρχική Ελλάδα Επέστρεψε στον Κορυδαλλό ο Κουφοντίνας

Επέστρεψε στον Κορυδαλλό ο Κουφοντίνας

Στις φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί του Σαββάτου ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μιάμιση περίπου ώρα πριν τη λήξη της 48ωρης άδειας που του είχε χορηγηθεί. Τον Δημήτρη Κουφοντίνα συνόδευαν η σύζυγός του, Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του, Έκτορας.

Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, Κουφοντίνας βγήκε από τις φυλακές την Πέμπτη και το απόγευμα της ίδιας μέρας, έφτασε στο σπίτι του,σ τον Βαρνάβα.

Είναι η πρώτη φορά, από το 2002, οπότε και παραδόθηκε στις Αρχές, που ο Κουφοντίνας πήρε άδεια από τις φυλακές, με τη σύζυγό του και τον γιο του να τον υποδέχονται.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρέθηκε ενώπιον του συμβουλίου προκειμένου να ακουστεί για την 48ωρη άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε τις προϋποθέσεις καλής χρήσης της άδειας, που είναι οι μόνες που ζητεί ο νόμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ανέφερε: “Θα χρησιμοποιήσω την άδεια στο πλαίσιο του νόμου και για την ενίσχυση των δεσμών με την οικογένειά μου. Επιθυμώ επίσης να επανασυστήσω στην μελισσουργική μονάδα που είχα”.

 

Πηγή m.news247.gr