Ελλάδα

Έπιασαν τον Μολδαβό που είχε κλέψει 40 ρολόγια Rolex από τη Βουκουρεστίου

Ακούστε το άρθρο

Ο 40χρονος από τη Μολδαβία είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος – Η εντυπωσιακή ληστεία είχε σημειωθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2018 – Τότε είχε αρπάξει 40 ρολόγια υποδυόμενος τον πελάτη

Τον ελληνικό βραχίονα διεθνούς κυκλώματος που έβαζε στο μάτι και λήστευε κοσμηματοπωλεία στην Ευρώπη κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν οι ελληνικές αρχές.

Πρόκειται για έναν 40χρονο Μολδαβό ο οποίος πριν από έναν χρόνο, στις 17 Δεκεμβρίου, είχε μπει ως πελάτης στη Rolex στη Βουκουρεστίου και είχε αδειάσει ρολόγια.

Ο Μολδαβός εντοπίστηκε ατο Αιγάλεω, όπου διέμενε, μετά από συνεργασία με διεθνείς αρχές και πληροφορίες που συγκέντρωσαν από τα «βαθιά λαρύγγια» της πιάτσας των παρανόμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι στο Αιγάλεω βρέθηκαν και τα ρολόγια που είχε αρπάξει ο Μολδαβός καθώς κατά πληροφορίες δεν είχε προλάβει να τα «σπρώξει» στη «μαύρη αγορά».

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο του δράστη:

listis-kamera

Ο 40χρονος είχε καταφέρει τότε να αρπάξει συνολικά 40 ρολόγια αξίας μεγαλύτερης του μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Μολδαβός είχε παρουσιαστεί τότε ως πελάτης του καταστήματος και, αφού συνομίλησε για λίγη ώρα με τους υπαλλήλους, στη συνέχεια έβγαλε ένα πιστόλι και ζήτησε να του βάλουν στην τσάντα που κουβαλούσε περίπου 40 ρολόγια του ελβετικού οίκου.

Όπως είχε γράψει το protothema.gr, ο 40χρονος είχε επισκεφτεί ξανά το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου μερικές ημέρες πριν τη ληστεία και είχε παζαρέψει να αγοράσει δύο ρολόγια.

Όλη η επικαιρότητα