Κόσμος

Έπιασε τη σύζυγό του να τον απατάει με φίλο του, από βίντεο στα social media

Ακούστε το άρθρο

Άνδρας έπιασε τη σύζυγό του να τον απατάει με κοινό τους φίλο, αφού βρήκε γυμνό βίντεο της γυναίκας να κάνει ντους σε προσωπική σελίδα του εραστή της στα social media.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το επικίνδυνο υλικό είχε ποστάρει ο φερόμενος εραστής, που είναι και συνάδελφος με το ζευγάρι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο «ύποπτος» μοιράστηκε το ακατάλληλο περιεχόμενο στον λογαριασμό του ως πράξη εκδίκησης, καθώς η γυναίκα του είχε αποκρύψει ότι είναι έγγαμη.

Ο σύζυγος, ονόματι Xiao Xia, πληροφορήθηκε για το βίντεο από έναν φίλο του που το είχε δει στο WeChat, μια δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων στην Κίνα.

Ο Xia, που διαμένει στην πόλη Hangzhou, εντόπισε το βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων στον λογαριασμό του φίλου του.

Σε αυτό φαίνεται η σύζυγός του Xiao Qin να κοιτάζει προς την κάμερα ενώ κάνει ντους μόνη.

Ο Xia και η Qin είναι συνάδελφοι και το ποστάρισμα έκανε ένας κοινός τους φίλος, ο Xiao Li, που επίσης εργάζεται μαζί τους. Το βίντεο συνόδευε και ένα σχόλιο που έλεγε: «Τσεκάροντας τη θερμοκρασία του νερού».

Ο Xia εξοργίστηκε και απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία. Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο Li είχε αναρτήσει το βίντεο για να εκδικηθεί την Qin.

Το χρονικό της «απάτης»

Ο επικεφαλής της έρευνας αστυνομικός Chen Xinming είπε σε κινεζικά Μέσα ότι ο Xia, η Qin και ο Li κατάγονται από την ίδια πόλη και εργάζονται στην ίδια εταιρεία μεταφορών. Και οι τρεις φέρεται να είναι περίπου στην ηλικία των 40 ετών.

Η γυναίκα διατηρούσε σχέση και με τους δύο άνδρες ταυτόχρονα πριν αποφασίσει να παντρευτεί τον Xia την περασμένη χρονιά.

Ωστόσο συνέχισε να έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον Li για μια χρονική περίοδο, χωρίς να του αναφέρει τίποτα για τον γάμο της. Εκείνος ερωτευμένος με την Qin, χώρισε τη γυναίκα του με την ελπίδα να την παντρευτεί, αργότερα όμως έμαθε το ένοχο μυστικό της συντρόφου του.

Στη συνέχεια ανάρτησε το βίντεο για αντίποινα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Chen, το βίντεο τράβηξε η Qin πριν από δύο χρόνια και το έστειλε στον Li. Εκείνος ομολόγησε στην αστυνομία ότι είχε στείλει απειλητικά μηνύματα στη γυναίκα, κατηγορώντας την για τη συμπεριφορά της, πριν να κυκλοφορήσει το επίμαχο οπτικό υλικό.

Φοβούμενη ότι θα αποκαλυφθεί η σχέση τους, η Qin, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κυριεύθηκε από άγχος και αναγκάστηκε σε πρόωρο τοκετό.

Ο Li κρατήθηκε από την αστυνομία με την κατηγορία της παραβίασης της ιδιωτικής ζωής άλλων ατόμων.

via

Όλη η επικαιρότητα