Ελλάδα

Επιχείρηση «αγριογούρουνο»: Έτσι εξιχνιάστηκε η δολοφονία Σταματιάδη

Ακούστε το άρθρο

Την κωδική ονομασία «Αγριογούρουνο», μετά από ένα μακάβριο εύρημα, είχαν δώσει οι Αρχές στην επιχείρηση για τη σύλληψη των δολοφόνων του επιχειρηματία Σταματιάδη.

Όπως αποδείχτηκε, τα μέλη της συμμορίας με το ίδιο όπλο που σκότωσαν τον επιχειρηματία, πήγαιναν για κυνήγι αγριογούρουνου και μάλιστα σε ένα από τα αυτοκίνητα που είχαν κλέψει, μετά από εισβολή σε σπίτι, μετέφεραν τα αγριογούρουνα, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα και αίματα του ζώου μέσα στο ΙΧ.

Λίγες μέρες μάλιστα πριν τη δολοφονία του Σταματιάδη είχαν πάει για κυνήγι και είχαν ανεβάσει φωτογραφίες τους στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook. Μάλιστα οι Αρχές, μέσα στο αυτοκίνητο με τα αίματα του ζώου, εντόπισαν και δύο κάλυκες που ταυτοποιούνται με το όπλο με το οποίο έγινε η δολοφονία του επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του.

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, ένα μέλος της συμμορίας που σκότωσε τον επιχειρηματία Σταματιάδη στην Κηφισιά, συνελήφθη στο Βέλγιο, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί άλλα έξι άτομα.

Όπως αποδείχθηκε, το βράδυ της ληστείας του επιχειρηματία είχαν εισβάλει στο σπίτι του τέσσερα μέλη της συμμορίας, τα οποία αλληλοκατηγορούνται για το ποιος πυροβόλησε τον 52χρονο.

Μάλιστα η σπείρα, λίγες μέρες πριν, είχε εισβάλει σε ένα σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και αφού ακινητοποίησαν και έδεσαν τα μέλη της οικογένειας, άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα καθώς και το όχημά τους και εξαφανίστηκαν.

Για τον Αλβανό ο οποίος συνελήφθη στο Βέλγιο έχει ζητηθεί η έκδοσή του στην Ελλάδα.

Πηγή: cnn.gr 

Όλη η επικαιρότητα