Αθλητισμός

Επίδειξη Kung Fu το Σάββατο στον Πύργο!

saolin_kung_fu.jpg
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

Τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο κλειστό στάδιο του Πύργου, με αφορμή την επίδειξη Σαολίν Κουνγκ Φου το ερχόμενο Σάββατο το απόγευμα, ανακοίνωσαν χθες σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν εκπρόσωποι της διοργανώτριας σχολής της εκδήλωσης και ο ταμίας του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, παρουσιάσθηκε το πρόγραμμα της εκδήλωσης του Σαββάτου, ενώ έγινε εκτενή αναφορά στη σημασία του Σαολίν Κουνγκ Φου, ένα άθλημα το οποίο έχει τις ρίζες του βαθιά μέσα στους αιώνες. Στην επίδειξη των Κινέζικων πολεμικών τεχνών που θα γίνουν το Σάββατο στον Πύργο, συμμετέχουν μαθητές της σχολής που θα δείξουν τις ικανότητές τους τόσο στο Σαολίν Κουνγκ Φου όσο και στο Χορό του Λιονταριού και το Shuttlecock ενώ ο αθλητικός σύλλογος Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών Πύργου διοργανώνει την συγκεκριμένη εκδήλωση για τη στήριξη του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η επίδειξη θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου και η είσοδος θα είναι για όλους δωρεάν. Όπως επισημάνθηκε στη συνέντευξη κατά τη διάρκεια της επίδειξης το Χαμόγελο του Παιδιού, θα βρίσκεται στο χώρο με την παρουσία περιπτέρου, από το οποίο ο κόσμος και οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα μπορούν να αγοράζουν διάφορα αντικείμενα ώστε να προσφέρουν τη στήριξή τους στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Να σημειωθεί τέλος πως η σχολή είναι μέλος της Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου και διδάσκει με απόλυτο σεβασμό και υπευθυνότητα τους μαθητές την τέχνη του Κουνγκ Φου.

Όλη η επικαιρότητα