Μεσσηνία

Επίδειξη μόδας στο κέντρο της Κυπαρισσίας – Δροσερά μοντέλα στην πασαρέλα

Ακούστε το άρθρο

ΔΡΟΣΕΡΕΣ παρουσίες γέμισε το κέντρο της αγοράς στην Κυπαρισσία από το Fashion Show που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το κατάστημα The Box με πρωτοβουλία της επιχερηματίας κ. Δέσποινα Ευαγγελίδου, παρουσιάζοντας στο γυναικείο κοινό της πόλης τις τάσεις της μόδας στην καλοκαιρινή ένδυση αλλά και στα μαγιό για τις παραλίες.
Την εκδήλωση μόδας παρακολούθησαν στο χώρο του καταστήματος το κοινό με ολοκληρωμένα σύνολα στις ενδυματολογικές προτάσεις που επιτάσσει το θέρος συνδυάζοντας κομψότητα και ζωντάνια για τις γυναίκες, ενώ ακολούθησε η επίδειξη μαγιό με τις τάσεις που κυριαρχούν φέτος σε χρώματα και συνδυασμό αξεσουάρ. Αν και δεν είμαστε ειδικοί επί της μόδας, την εκδήλωση χειροκρότησε το κοινό.

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Είδηση όμως αποτελεί το γεγονός ότι τα σύνολα παρουσίασαν ως μοντέλα νεαρές κοπέλες που κατοικούν στην περιοχή με δροσερές παρουσίες που ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη…Απόδειξη ότι η μόδα της Τριφυλίας έχει μεγαλύτερη αξία από τα αθηναικά σαλόνια…Κυρίως όμως αξίζουν συγχαρητήρια στις κοπέλες που τολμούν να αναδείξουν μια πτυχή πολιτισμού που δεν έχει συνηθίσει ο τόπο μας κατά γενική ομολογία…και οι διοργανωτές τολμούν να κάνουν πάντα ένα βήμα μπροστά. Μπράβο τους..

Όλη η επικαιρότητα