Οικονομία

Επιδοτούμενα προγράμματα εργαζομένων ΛΑΕΚ

Ακούστε το άρθρο

Το ΚΕΚ Consul, έχοντας ως στόχο τη συνεχή κατάρτιση των εργαζομένων, σας ενημερώνει για την έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα κατάρτισης και εκπαίδευσης με τίτλο «Πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις έτους 2017», το οποίο υλοποιείται από Φορείς Εκπροσώπησης των Εργοδοτών για Μικρές Επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν από 1 έως 30 εργαζόμενους.

Η παροχή εξειδικευμένων σεμιναρίων κατάρτισης, η συνεργασία με έμπειρους εισηγητές και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας αποτελούν βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Συνοπτικά οι όροι του προγράμματος είναι

1. Ωφελούμενοι: Εργαζόμενοι σε μικρές επιχειρήσεις, ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ.
2. Διάρκεια προγράμματος: 32 ώρες και υλοποιούνται σε ώρες εκτός εργασίας (απογευματινά ή πρωινά τμήματα).
3. Επιδότηση: 160 ευρώ (5 ευρώ Χ 32 ώρες) καθαρά ανά εργαζόμενο που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα, με απευθείας κατάθεση του ποσού από τον Ο.Α.Ε.Δ. σε προσωπικό του Τραπεζικό λογαριασμό.
4. Αντικείμενο Κατάρτισης: Κάθε πρόγραμμα κατάρτισης μπορεί να περιλαμβάνει θεματικές ενότητες της επιλογής του εργαζόμενου ανάλογα με το  αντικείμενο της δραστηριότητας της επιχείρησης. Οι ενδεικτικοί τίτλοι περιγράφονται παρακάτω στην καρτέλα “Θεματικές Ενότητες”.

Πιο συγκεκριμένα για την Αττική, τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν στις παρακάτω περιοχές:

  1. Άγιος Ιωάννης Ρέντη
  2. Κάτω Πετράλωνα
  3. Κέντρο

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

 Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των εργαζόμενων της επιχείρησης στο ανωτέρω πρόγραμμα είναι:

1. Η επιχείρηση να μην απασχολεί συνολικά πάνω από 30 εργαζόμενους ασφαλισμένους στο Ι.Κ.Α. κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους

2.Οι εργαζόμενοι που θα συμμετάσχουν να είναι ασφαλισμένοι στο Ι.Κ.Α. (να έχουν ένσημα)

Σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα?

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ 

Όλη η επικαιρότητα