Αντέδρασε ο Στάθης Σχίζας on camera: «Μη με ρωτήσεις, τελειώσαμε»

Ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, για την κόρη του, ενώ αντέδρασε με τις ερωτήσεις για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ποιο είναι το καλύτερο φρούτο για απώλεια βάρους; Η Νο.1 επιλογή

Έρευνες αποδεικνύουν πως τα φρούτα μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση υγιούς σωματικού βάρους, παρά το γεγονός πως περιέχουν υδατάνθρακες και φυσικά σάκχαρα. Καταρχάς, οι φυτικές ίνες και το νερό στα φρούτα μπορούν να βοηθήσουν στον κορεσμό, οπότε, μετά την κατανάλωσή τους, θα αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Έτσι, τα φρούτα θα σας βοηθήσουν να τρώτε λιγότερο.

Δαχτυλίδι του ΝΒΑ που δώρισε ο Κόμπι Μπράιντ στον πατέρα του πωλείται σε δημοπρασία

Ο αείμνηστος επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής Κόμπι Μπράιαντ κέρδισε πέντε δαχτυλίδια στη θρυλική του καριέρα, αλλά ένα που θα πωληθεί σε δημοπρασία αυτόν τον μήνα έχει τη μεγαλύτερη συναισθηματική αξία. 

Γιατί το φύσημα της μύτης είναι εξίσου σημαντικό με το βούρτσισμα των δοντιών πριν τον ύπνο

Οι οδοντίατροι καθημερινά υπογραμμίζουν πόσο σημαντικό είναι να βουρτσίζουμε τα δόντια μας πριν από τον ύπνο. Αλλά υπάρχει και ένα άλλο ζωτικής σημασίας βήμα στη νυχτερινή ρουτίνα, το οποίο μπορεί να παραλείπετε. Ο λόγος για το φύσημα της μύτης.

Γιατρός αποκαλύπτει πώς το στρες επηρεάζει κάθε σημείο του σώματός σας

Τα τελευταία χρόνια, η αυξημένη εστίαση στην ψυχική υγεία έχει συντελέσει στο να κινητοποιηθούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αντιμετωπίσουν αποφασιστικά το άγχος τους.

Τα 4 προειδοποιητικά σημάδια ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα έχει καταρρεύσει

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι η άμυνα του σώματός σας κατά των λοιμώξεων. Όταν δεν είστε καλά, παράγει αντισώματα που έχουν σχεδιαστεί για να επιτίθενται σε ιούς, βακτήρια ή τοξίνες που σας αρρωσταίνουν.

Βερόνα: Η ρομαντική πόλη της Ιταλίας με τη γοτθική αρχιτεκτονική

Μια από τις ομορφότερες πόλεις του ιταλικού βορρά, που έχει κηρυχθεί μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομίας από την Unesco και θεωρείται η πόλη του έρωτα, μιας και εδώ, σύμφωνα με τον θρύλο, έζησαν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα.

Ο μικρός Γιώργος που χάθηκε στην Γορτυνία και οι παράξενες εξαφανίσεις παιδιών στην Πελοπόννησο

Ήταν 24 Ιουνίου του 1992, όταν ο 10χρονος Γιώργος Παρασκευόπουλος, χάθηκε στο βουνό του χωριού Δήμητρα, στην Γορτυνία. Ο μικρός είχε συνοδεύσει τον παππού του, σε μια διαδρομή την οποία είχε περπατήσει πολλές φορές.

Θέλετε να ζήσετε μέχρι τα 100; Αυτός ο χειρουργός – ογκολόγος έχει βρει τη φόρμουλα

«Ποιο το νόημα να καθυστερήσει ο θάνατος, αν δεν ενισχύουμε τη ζωή;» αναρωτιέται ο Δρ Peter Attia. Είναι ένα ερώτημα στο οποίο ο πρώην χειρουργός – ογκολόγος που έγινε σύμβουλος διαχείρισης και τώρα συγγραφέας μπεστ σέλερ αφιερώνει τη ζωή του.

Τον σκότωσε και την βίασε… Η εφιαλτική νύχτα στην Πατρών – Τριπόλεως

Ήταν 2 Μαΐου του 2000, όταν ο 33χρονος Γ.Τ., δολοφονήθηκε από τον 34χρονο Γ.Κ, ο οποίος εν συνεχεία άρπαξε την φίλη του θύματος και υπό την απειλή όπλου την έδεσε και την βίασε.

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη μοναξιά μετά από ένα χωρισμό

Κάθε χωρισμός ανατρέπει τα δεδομένα μας και είναι γεγονός ότι, στην αρχή, λίγο πολύ, όλοι δυσκολευόμαστε στο να προσαρμοστούμε στη νέα ροή της καθημερινότητάς μας. Μια σχέση όμως πρέπει να τελειώνει όταν οι άνθρωποι δεν νιώθουν καλά μέσα σε αυτή.

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην κοιλιά

Δημόσια εμφάνιση έκανε το Σαββατοκύριακο η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, οι οποίοι απήλαυσαν τη βόλτα τους σε κατάστημα με γεωργικά είδη στο Γουίνδσορ, προσπαθώντας να αφήσουν πίσω τους τόσο το πρόβλημα υγείας που πέρασε η Κέιτ, όσο και το ζήτημα που προέκυψε με την επίμαχη, πειραγμένη οικογενειακή φωτογραφία.

Τέμπη: Ξανά στο ευρωκοινοβούλιο η Καρυστιανού με… 1,3 εκατ. υπογραφές στον φάκελο – «Το έγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί»

Η συζήτηση για τα Τέμπη θα γίνει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στην Επιτροπή Αναφορών του ευρωκοινοβουλίου

Η ιστορία δύο σχολείων – Το χρονικό της ανέγερσης διδακτηρίων στον Πύργο

Το Νοέμβριο του 1930, ο Γεώργιος Παπανδρέου, ως Υπουργός Παιδείας, της κυβέρνησης Ελευθερίου Βενιζέλου επισκέπτεται τον Πύργο στα πλαίσια περιοδείας του για την υλοποίηση ενός μεγάλου προγράμματος ανέγερσης σχολικών κτιρίων.

Όταν ο Κων/νος Καραμανλής προσπαθούσε να «φέρει» τους Ολυμπιακούς Αγώνες μόνιμα στην Αρχαία Ολυμπία

Σε μια προσπάθεια ερμηνείας της πολιτικής που ακολούθησε τελικά η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, αλλά και του χαρακτήρα που εξέλαβαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ισχυρά συμφέροντα, κυρίως πολιτικά και οικονομικά, θα βλάπτονταν από την υιοθέτηση της πρότασης του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

«Όλη η Μάνη χειροκροτεί το φονιά» – Η εκδίκηση ενός πατέρα που σκότωσε το δολοφόνο του 14χρονου γιου του

2 Οκτωβρίου 1984. Μέσα σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές ο 40χρονος Π.Π. βγαίνει από τη δικαστική αίθουσα με τη συνοδεία αστυνομικών. Έχει καταδικαστεί σε 2 χρόνια και 7 μήνες φυλάκισης για το φόνο του 23χρονου Η.Κ. Όλοι όμως είναι με το μέρος του. Ακόμα και ο πατέρας του δολοφονημένου δηλώνει: «Του δίνω 60% δίκιο που σκότωσε το γιο μου και 40% άδικο».

Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Η μεγάλη ρεμπέτισσα από τον Πύργο

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, μια από τις πιο μεγάλες φωνές του ρεμπέτικου, η αρχόντισσα του πάλκου, όπως χαρακτηριζόταν, γεννήθηκε στον Πύργο, το 1920. Προικισμένη και με σπάνια φωνή, ερμήνευσε χίλια και πλέον τραγούδια και συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερες ρεμπέτες.

Oxfam: Το Ισραήλ εμποδίζει εσκεμμένα την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα

Η μη κυβερνητική οργάνωση Oxfam κατηγορεί το Ισραήλ πως εμποδίζει «εσκεμμένα» την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας, είτε πρόκειται για τρόφιμα, ή για ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό, κάτι που θυμίζει ότι αποτελεί παραβίαση του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.

Όλη η επικαιρότητα