Ελλάδα

Επική γκάφα της ΕΡΤ: “Πέθανε” τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παπά

Ακούστε το άρθρο

Σε μία γκάφα άνευ προηγουμένου υπέπεσε η ΕΡΤ, αφού σε αναρτήσεις της στην επίσημη σελίδα στο facebook, “πέθανε” τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και την ηθοποιό Ειρήνη Παπά!

Συγκεκριμένα, νωρίς σήμερα το πρωί στη σελίδα του τμήματος Αρχείου της ΕΡΤ στο Facebook αναρτήθηκαν δύο post. Το ένα αφορούσε στον Μίκη Θεοδωράκη και το άλλο στην Ειρήνη Παπά. Και τα δύο ανέφεραν πως ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης και η σπουδαία ηθοποιός είχαν φύγει από τη ζωή!

Οι αναρτήσεις, όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν σάλο κι εξοργισμένα σχόλια χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από λίγη ώρα κατέβηκαν, με την ΕΡΤ να ζητά συγγνώμη για το τραγικό λάθος.

Επική γκάφα της ΕΡΤ: "Πέθανε" τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παπά [εικόνες]
αναρτηση

Ανακοίνωση διοίκησης ΕΡΤ για ανάρτηση της Διεύθυνσης Αρχείου :

Σε ιστοσελίδα που διατηρεί το Τμήμα Αρχείου της ΕΡΤ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβηκαν σήμερα το πρωί δύο αναρτήσεις στη “μνήμη” των Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνης Παππά.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ ήδη επικοινώνησε με τους οικείους των δύο κορυφαίων δημιουργών, ζήτησε συγγνώμη για τη δημόσια αυτή απρέπεια και έχει ήδη επιληφθεί για να διερευνηθεί άμεσα πώς έγιναν οι εν λόγω αναρτήσεις.

thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα