Αρθρογραφία

Επικοισμός της χώρας

Πολίτες της Ηλείας …συμπολίτες μου

Κάθε μέρα βιώνουμε μία τεράστια πίεση από τα ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας υπέρ όλων αυτών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας , αφού έχει καταργηθεί  κάθε έννοια ασφαλείας , αφού έχουν καταργηθεί τα σύνορά μας , και αφανίζεται η πατρίδα μας. Με τεράστια ψεύδη και παραπληροφόρηση , βλέπουμε να επηρεάζουν τα φιλόξενα αισθήματα των Ελλήνων και να μας κρατούν αδρανείς, παρακολουθώντας την διάλυση της χώρας μας.

Κάθε μέρα οι τηλεοράσεις, μας βομβαρδίζουν με το δράμα των λαθρο εποίκων ,για το τι πρέπει να κάνουμε εμείς για αυτούς και κανείς δεν αναφέρει για όλο αυτό το στημένο σχέδιο με το οποίο στρατολογούνται  αυτοί οι άνθρωποι , προκειμένου να εκτελέσουν αυτή την αποστολή και να έρθουν να καταλύσουν τη χώρα μας.  Σε όλες τις χώρες του μουσουλμανικού τόξου δραστηριοποιούνται ανθελληνικές ΜΚΟ, στρατολογώντας διαρκώς άτομα και έναντι υψηλών αμοιβών και παροχών προς τους ίδιους και τις οικογένειές τους, τους κατευθύνουν στην Ελλάδα.  Συντελείται  επικοισμός της χώρας μας….επιτάσσουν ακόμη και σκάφη του  λιμενικού να φέρνουν κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι έποικοι κατακλύζουν πρώτα συγκεκριμένα  νησιά μας  με τεράστια προτεραιότητα στην ασφάλεια της χώρας και στην συνέχεια επιλέγουν στρατόπεδα, που πριν έχουν φροντίσει να τα αδειάσουν, μειώνοντας τις ένοπλες Δυνάμεις  μας. Ο σκοπός αυτής  της επίκοισης , είναι η αποδόμηση της Εθνικής μας ασφάλειας. Οι παραλίες των ακριτικών νησιών μας έχουν γεμίσει από σκισμένα ταξιδιωτικά έγγραφα των εποίκων για να μπορούν εύκολα να τους βαφτίσουν πρόσφυγες.

Το καθεστώς με εργαλείο του τα ΜΜΕ, έχει φροντίσει, όποιον διαφοροποιείται  και γνωστοποιεί αυτό το βρώμικο και συγκαλυμμένο παρασκήνιο ,να τον στοχοποιεί, να τον διαβάλει και τον αποδομεί ,για να μην του  «χαλάσει τη δουλειά».

Δήθεν επικαλούνται Ευρωπαϊκές πολιτικές ,δήθεν επικαλούνται προσφυγικό θέμα(ενώ εμείς δεν συνορεύουμε με την Συρία που έχει πόλεμο, ούτε όλοι αυτοί που δηλώνουν πρόσφυγες είναι Σύριοι). Απλά επικαλούνται οτιδήποτε εξυπηρετεί τις οικογένειες της κομματοκρατίας, καθόσον αυτό ήρθαν να κάνουν αναρριχώμενοι στην εξουσία. Δεν ήρθαν να υπερασπιστούν τους Έλληνες και τα δίκαια του Ελληνισμού.   Ήρθαν να μας  αποδομήσουν και να μας διαλύσουν.

Με τις στοχευμένες προβολές της τηλεόρασης, «φτιάχνουν» το τέλειο προφίλ των  κυβερνόντων,  εξιδανικεύουν ότι κάνουν , τακτοποιούν  τα «νιτερέσια»  μεταξύ τους ώστε να πέφτουν στα μαλακά οι ευθύνες τους από τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα ,που έχουν δημιουργήσει εναντίον των Ελλήνων και γενικά να μας κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα, καθόσον εφαρμόζουν κατά γράμμα τις τεχνικές προπαγάνδας του Γιόσεφ Γκέπελς.

Το κομματικό κατεστημένο είναι όλο μαζί… για αυτό τα κόμματα ,απλά τη σκυτάλη της εξουσίας εναλλάσσονται, όπως είναι προσυμφωνημένο. Για αυτό όποιος και να βγει εξυπηρετεί την ίδια πολιτική, αυτή που όλοι έχουν συναινέσει και και συμφωνήσει προκειμένου να είναι στην πολιτική σκηνή του τόπου μας. Με την εναλλαγή προσώπων, το περιορισμένο γνωστικό υπόβαθρο και τη στοχευμένη παραπληροφόρηση μας κατευθύνουν εκεί που θέλουν.

Συμπολίτες μου η αδράνεια στην οποία έχουμε περιέλθει λόγω της άγνοιας και της στοχευμένης  παραπληροφόρησης ,είναι ολέθρια για το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και του Ελληνισμού γενικότερα.

Αυτές τις μέρες έθεσαν το νομικό πλαίσιο για να εκτελέσουν τον αφανισμό μας και καθόσον κανένα  ΜΜΕ δεν εστιάζει σε αυτά, εμείς απλά περιμένουμε τη σειρά μας. Μας περνούν την πεποίθηση ότι πρέπει να γίνει διασπορά των λάθρο εισαγόμενων στη χώρα μας, κάθε μέρος της χώρας μας να επωμιστεί ένα κομμάτι αυτού του δυσβάσταχτου βάρους ,λες και είναι υποχρεωτικό να συμβεί ,λες και πρέπει οπωσδήποτε να εξαφανιστούμε εμείς για να έρθουν αυτοί, ενώ εμείς απλά το ακούμε χωρίς να κάνουμε τίποτε.

Φορολογούν  τους Έλληνες και δίνουν επιδόματα και παροχές στους εποίκους ,διαδίδοντας ψευδώς ότι είναι κονδύλια της ευρωπαϊκής ένωσης. Πλειστηριάζουν  τις  περιουσίες μας για «χρέη» προς την εφορία ή τις τράπεζες και τους τις παραχωρούν(Ν.3463/2006)  .  Το καθεστώς αισθάνεται πολύ υπερήφανο με το επίπεδο αδράνειας που έχει καταφέρει να μας επιβάλει.

Για δείτε μερικά από αυτά που εμπεριέχονται στο νόμο Χρυσοχοΐδη:

* Κάθε”μετανάστης” θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας

* Κάθε “μετανάστης” θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1000 ένσημα (3 χρόνια εργασίας),όταν ο Έλληνας  εργάστηκε ολόκληρη ζωή και δεν μπορεί να πάρει.

*Κάθε “μετανάστης” θα έχει προτεραιότητα σε δωρεάν παροχές υγείας.

*Κάθε “μετανάστης” θα έχει φορολογική ασυλία

* Κάθε “μετανάστης” θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα, νερό, ίντερνετ

Η δημοτική αρχή καθόσον αποτελεί την ανώτατη πραγματική εξουσία στον τόπο ,είναι υπεύθυνη να πάρει τις αποφάσεις της.

Είναι μία καλή ευκαιρία για την τοπική αυτοδιοίκηση να πάψει νααποτελεί τον ιμάντα μεταφοράς εκλογικής πελατείας στην κεντρική εξουσία. Είναι επιτακτική ανάγκη να ενημερώσει  και να εμπνεύσει τους πολίτες να υπερασπιστούν την εθνική τους κυριαρχία και τα συνταγματικά τους δικαιώματα, σύμφωνα με το 120 άρθρο του συντάγματος .

Πολίτες της Ηλείας…συμπολίτες μου …εσείς τι θέση θα πάρετε για αυτό το θέμα?

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ

Πιλότος  Πολεμικής  Αεροπορίας ε.α

Όλη η επικαιρότητα