Ηλεία

Επιμελητήριο Ηλείας: Επιστολή στον Χ. Τριαντόπουλο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού

Ακούστε το άρθρο

Το Επιμελητήριο Ηλείας, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Α’ Αντιπροέδρου, κ. Κωνσταντίνου Λεβέντη, απευθύνθηκε μέσω επιστολής στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, αιτούμενο τον ορισμό ημερομηνίας κοινής συνάντησης, προκειμένου να συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι δασικές πυρκαγιές, αλλά και να μεταφέρει τις προτάσεις και τις ανάγκες των επιχειρήσεων της Ηλείας.

Το Επιμελητήριο Ηλείας, έχοντας ως αφετηρία την στήριξη και βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, θα παράσχει κάθε δυνατή συνδρομή στην κατεύθυνση της αποτελεσματικής στήριξης των επαγγελματιών και επιχειρήσεων που επλήγησαν, καθότι  αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα στην προσπάθεια ανάκαμψης της περιοχής μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Η επιστολή: 

Όλη η επικαιρότητα