Αθλητισμός

Επειός Ήλιδας: Ξεκίνημα αύριο δευτέρου γύρου στη Β΄ Εθνική Πόλο

Ακούστε το άρθρο

Την προσπάθειά του για παραμονή στη Β΄ Εθνική συνεχίζει αύριο ο Επειός Ήλιδας, ο οποίος ρίχνεται στη «μάχη» του δευτέρου γύρου του ομίλου Πελοποννήσου στη Β΄ Εθνική. Στις 8μ.μ. αντιμετωπίζει στο κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Αντώνης Πέπανος» στην Πάτρα, τον Άργη Καλαμάτας. Μεθαύριο Σάββατο, θα παίξει με τις άλλες δυο ομάδες του ομίλου. Το Σάββατο το πρωί ο Επειός αντιμετωπίζει στις 11:30 τον ΝΟ Καλαμάτας και στις 6 το απόγευμα τη ΝΕ Πατρών.

Το σύστημα
Από κάθε όμιλο οι δύο πρώτες ομάδες προκρίνονται στα πλέι οφ (σύνολο 12), ενώ οι δύο τελευταίες πάνε στα πλέι άουτ (σύνολο 12). Εκεί, μετράει η θέση που θα τερματίσει η κάθε ομάδα. Στα πλέι οφ, στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος θα σχηματιστούν τρεις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Σε αυτούς θα συμμετέχουν δύο πρώτοι και δύο δεύτεροι, χωρίς γεωγραφικό περιορισμό όπως είχε αναφερθεί στην κλήρωση της Α’ Φάσης. Από κάθε όμιλο θα προκριθούν δύο για την τελική (Γ’ Φάση, Final-6), από τις οποίες τέσσερις θα πάρουν την άνοδο για την Α2.

Στα πλέι άουτ θα σχηματιστούν τρεις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Και σε αυτούς θα υπάρχουν δύο τρίτοι και δύο τέταρτοι της Α’ Φάσης. Από κάθε όμιλο υποβιβάζονται δύο ομάδες (σύνολο 6).

Η βαθμολογία (3 ματς)
ΝΕ Πατρών 6 (32-21)
ΝΟ Καλαμάτας 6 (28-24)
Επειός Ήλιδας 6 (32-31)
Άργης Καλαμάτας 0 (18-34)

Όλη η επικαιρότητα