Αθλητισμός

Επειός Ήλιδας: Ξεκίνησε το θερινό camp κολύμβησης για παιδιά 4-14 ετών

Ακούστε το άρθρο

Η καλοκαιρινή… περιπέτεια στις ακτές του Ιονίου και στην υπέροχη παραλία της Αγίας Μαρίνας, ξεκίνησε για τους μικρούς φίλους της κολύμβησης και του Επειού Ήλιδας.

Οι διακοπές των παιδιών, γίνονται πιο ευχάριστες, πιο δημιουργικές και συνάμα πιο ψυχαγωγικές.

Το θερινό camp εκμάθησης κολύμβησης ξεκίνησε χθες Δευτέρα και θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, σε δεκαπέντε προπονητικές ενότητες, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 5μ.μ. μέχρι τις 6μ.μ.. ή μέχρι τις 7μ.μ. για όσα παιδιά θέλουν να συμμετάσχουν σε περισσότερα παιχνίδια.

Ιδιαίτερα σημαντικό το camp, αλλά συνάμα και πρωτοποριακό, για τα παιδιά πολύ μικρής ηλικίας, τα οποία και δεν γνωρίζουν καν να κολυμπούν. Τα εξειδικευμένα στελέχη του συλλόγου, μαθαίνουν από την πρώτη κιόλας μέρα βασικά στοιχεία του τρόπου κολύμβησης και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Εξάλλου και το να επιπλέει ο άνθρωπος στο νερό, δεν είναι κάποιο θαύμα, αλλά μια φυσική λειτουργία, φτάνει να έχει διδαχθεί με σωστό τρόπο τα βασικά απαιτούμενα.

Με άξονες την ασφάλεια, την υπακοή στους προπονητές, την παρέα, αλλά και τη θέληση για προσπάθεια και εκμάθηση, οι νεαροί αθλητές έλαβαν τις πρώτες οδηγίες, κατηγοριοποιήθηκαν σε ηλικιακά γκρουπ και ξεκίνησαν τα μαθήματα.

Αύριο μάλιστα αναμένεται ο αριθμός των συμμετεχόντων να αυξηθεί θεαματικά.

Πληροφορίες:           

ΤΗΛ.: 6944 246 925 & 6981 464 614

Όλη η επικαιρότητα