Ηλεία Πολιτική

Επίσκεψη Α. Νικολακόπουλου στην αγορά του Πύργου: “Ακούμε την αγωνία του εμπορικού κόσμου”

Ακούστε το άρθρο

Με τους επαγγελματίες της αγοράς του Πύργου επικοινώνησε ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους για την επόμενη ημέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ο εμπορικός κόσμος αλλά και απλοί πολίτες που συνομίλησαν με τον κ. Νικολακόπουλο, κατά την διάρκεια της επίσκεψης που έκανε σε καταστήματα της Ηλειακής πρωτεύουσας, του μετέφεραν την εικόνα που έχει διαμορφωθεί τόσο στην αγορά του Πύργου όσο και στον υπόλοιπο νομό.

 «Κατανοούμε τα προβλήματα που ανέκυψαν κατά την διάρκεια εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, είμαστε εδώ για να ακούσουμε τους επαγγελματίες και τους πολίτες και να μεταφέρουμε τις ανησυχίες και την αγωνία τους σε κυβερνητικό επίπεδο, στοχεύοντας πάντα στην λήψη επιπλέον μέτρων στήριξης» ανέφερε ο κ. Νικολακόπουλος.

Πλέον των γενικότερων προβλημάτων, τα οποία καταγράφονται και θα υπάρξουν παρεμβάσεις, ανάλογη θα είναι η αντιμετώπιση και ειδικότερων ζητημάτων που ανέκυψαν κατά την διάρκεια του lockdown και αναδεικνύονται με την επανεκκίνηση της αγοράς.

Ο στόχος είναι κάθε μέτρο που ανακοινώνεται και τίθεται σε εφαρμογή να είναι και αποτελεσματικό, στην κατεύθυνση στήριξης της αγοράς και των επαγγελματιών, και όπως εξηγεί ο Ηλείος βουλευτής οι διεκδικήσεις δεν θα σταματήσουν και θα είναι προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η σημαντική παράμετρος είναι ότι και οι ίδιοι οι επαγγελματίες, παρά τα προβλήματα και την διάχυτη ανησυχία, φέρονται αποφασισμένοι να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την τοπική οικονομία και αυτό που επεσήμανε και ο κ. Νικολακόπουλος είναι σε αυτή την προσπάθεια θα είναι σύμμαχος.

Όλη η επικαιρότητα