Ηλεία

Επίσκεψη Ανδρέα Νικολακόπουλου στην Αστυνομία της Αμαλιάδας: Νέες πρωτοβουλίες ενίσχυσης σε προσωπικό ειδικά για την καλοκαιρινή περίοδο

Ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και για τα οποία είχε και στο παρελθόν συνεργασία πιέζοντας ως προς την επίλυσή τους με διαδοχικές συναντήσεις και διαρκή επικοινωνία που είχε τόσο με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ όσο και με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Ακούστε το άρθρο

Στην Αστυνομία της Αμαλιάδας πραγματοποίησε χθες επίσκεψη ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος συνομιλώντας με τους εργαζόμενους για τις ανάγκες και τις συνθήκες λειτουργίας στο Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Τροχαίας και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που στεγάζονται στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο κ. Νικολακόπουλος συνεχάρη παράλληλα το προσωπικό γιατί πολλές φορές και κάτω από δυσκολίες παράγουν έργο με στόχο την καλύτερη δυνατή καταπολέμηση της εγκληματικότητας και παραβατικότητας  και προσπαθούν να διατηρούν σε υψηλό επίπεδο το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες.

Ωστόσο ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και για τα οποία είχε και στο παρελθόν συνεργασία πιέζοντας ως προς την επίλυσή τους με διαδοχικές συναντήσεις και διαρκή επικοινωνία που είχε τόσο με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ όσο και με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε ότι οι πρωτοβουλίες θα πρέπει να συνεχισθούν στην κατεύθυνση της ενίσχυσης με επιπλέον αστυνομικούς  η παρουσία των οποίων κρίνεται απαραίτητη και λόγω των περιστατικών αλλά και εξαιτίας της μεγάλης κίνησης που έχει ο Νομός στο εθνικό δίκτυο αλλά και σε διάφορες αστικές η αγροτικές περιοχές ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο. Μίλησε επιπλέον για την δυνατότητα εξασφάλισης καλύτερων συνθηκών στέγασης και εξυπηρέτησης πολιτών και εργαζομένων στους χώρους της Αστυνομίας, κάτι για το οποίο έχουν ήδη γίνει κάποια σημαντικά βήματα και θα ακολουθήσουν καιμ άλλα το επόμενο χρονικό διάστημα. 

 

Όλη η επικαιρότητα