Categories: Ηλεία

Επίσκεψη Ανδρέα Παπαδάκου στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας

Share

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, από τον Ανδρέα Παπαδάκο και τους Γιάννη Χριστόπουλο και Χρήστο Νικολόπουλο ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ήλιδας και μέλη της νέας παράταξης “ΗΛΙΔΑ 36”.

Στην συνάντηση με το Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας κ. Σπύρο Πολίτη αναφέρθηκαν τα προβλήματα των Νοσοκομείων της Ηλείας και ειδικά του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, ενώ συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα για τη μεταφορά των υγειονομικών υπηρεσιών τμημάτων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας στη νέα πτέρυγα. Επίσης πραγματοποιήθηκε επικοινωνία με τον κ. Καρβέλη για να επιβεβαιωθεί η στήριξη της 6ης ΥΠΕ στα επόμενα βήματα ανάπτυξης του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Μετά την συνάντηση στο γραφείο του Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας ο κ. Πολίτης συνόδευσε τον κ. Παπαδάκο, τους συμβούλους και τους συνεργάτες του σε τμήματα του Νοσοκομείου, συνομιλώντας με Ιατρούς, νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες Υγείας.

Η Παράταξη “ΗΛΙΔΑ 36” θα δώσει μεγάλο βάρος στην Υγεία των πολιτών του Δήμου Ήλιδας και στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ολοκλήρωση της νέας δωρεάς του Ανδρέα Παπαδάκου, έναν υπερσύγχρονο καρδιολογικό υπέρηχο για να υποστηρίζει το Καρδιολογικό τμήμα της Αμαλιάδας και τα υπόλοιπα τμήματα του Νοσοκομείου. Επίσης ο Ανδρέας Παπαδάκος υποσχέθηκε να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια είτε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, είτε στη Νέα πτέρυγά της είτε στο Νοσοκομείο του Πύργου και των Κρεστένων έτσι ώστε να σταθεροποιηθούν και να αναπτυχθούν όλα τα Νοσοκομεία του Νομού.

Ανδρέας Παπαδάκος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ήλιδας