Ηλεία Πολιτική

Επίσκεψη Αντιπροέδρου Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη στην Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

Υπό την προεδρεία του κ. Χρήστου Γαβρά πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ.
Ηλείας, το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής κος Κώστας Τζαβάρας, ο Πολιτευτής κος Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο Τομεάρχης του κόμματος στην Ηλεία κος Γεώργιος Κακούρης, ο Αντιπρόεδρος και Γραμματέας Στρατηγι-
κού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας Δρ. Διονύσιος Παναγιωτάρας, η Αντιπρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κα Ελισάβετ Κωστοπούλου, ο Γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε. κος Νικόλαος Παπανικολάου, Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ηλείας, μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας και κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη από όλη την Ηλεία.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και οργανωτικά θέματα, ενώ έγινε ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες της Συνόδου Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. που διοργάνωσε η Γραμματεία Οργανωτικού Ν.Δ. στην Αθήνα. Επίσης συζήτηση έγινε σχετικά με τις εκδηλώσεις-συνεστιάσεις των Τοπικών Οργανώσεων. Η αρχή των εκδηλώσεων γίνεται το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 και ώρα 9 το βράδυ, στην άνω πόλη Ζαχάρως με την εκδήλωση – συνεστίαση που διοργανώνει η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ζαχάρως-Φιγαλείας.Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής
θα είναι ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κος Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας, προσκαλεί όλα τα στελέχη και τους φίλους της Παράταξης να παραβρεθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δίνοντας το μήνυμα ότι όλοι μαζί ενωμένοι, στην πρώτη γραμμή, θα δουλέψουμε για μια Υπερήφανη και Ισχυρή Ελλάδα.

Τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα πάει πίσω. Στην οικονομία, την ασφάλεια, τους θεσμούς, τη δικαιοσύνη, τη καθημερινότητα, τα εθνικά θέματα. Ξεπούλημα των Εθνικών μας θεμάτων, διορισμοί, ρουσφέτια, κομματική πελατεία, εξυπηρετήσεις συμφερόντων. Αυτή είναι η διακυβέρνηση Τσίπρα –Καμμένου. Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης και η Παράταξή μας εγγυώνται αυτήν την Πολιτική αλλαγή. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη λύση για να χτίσουμε μια Νέα, Δυνατή και Υπερήφανη Ελλάδα. Την Ελλάδα που πραγματικά μας αξίζει.

Όλη η επικαιρότητα