Ηλεία

Επίσκεψη Αντωνακόπουλου στο Aldemar – Ο δήμος Πύργου στηρίζει τις επιχειρήσεις του τουρισμού

Ακούστε το άρθρο

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Aldemar, στην παραλία της Σκαφιδιάς επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος θέλοντας να εκφράσει την στήριξη του στον ξενοδοχειακό κλάδο που δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοιού. Τον δήμαρχο υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Aldemar Παύλος Ντάκουρης που συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί του…

Σε δήλωση του ο Τάκης Αντωνακόπουλος επισήμανε πως «Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Aldemar αποτελεί στολίδι για την περιοχή μας αλλά και την χώρα. Ως δήμος αντιλαμβανόμαστε  όχι μόνο τις  υποχρεώσεις του συγκροτήματος αλλά και αυτές απέναντι στην  Κοινωνία μιας και στο Aldemar εργάζονται εκατοντάδες συμπολίτες μας, ενώ από τους επισκέπτες που διαμένουν στα δωμάτια του καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες από ποιοτικά και φρέσκα αγροτικά προϊόντα που η περιοχή μας διαθέτει. Επίσης πέριξ του συγκροτήματος υπάρχουν επιχειρήσεις που στηρίζουν –κυρίως- τη λειτουργία τους στους επισκέπτες του Aldemar.

«Νομίζω ότι παρότι η σεζόν έχει τα προβλήματα με την πανδημία, η ζήτηση των υπηρεσιών του ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα είναι σημαντική και πως δεν υπάρχει πιθανότητα να μην λειτουργήσει το φετινό καλοκαίρι. Εμείς το στηρίζουμε διότι αποτελεί πνεύμονα αναπτυξιακού οξυγόνου στην περιοχή μας και στην χώρα», πρόσθεσε ο δήμαρχος Πύργου.

Από την πλευρά του Διευθυντής του Aldemar, Παύλος Ντάκουρης, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πύργου για την επίσκεψη του, συμπλήρωσε πως «Τον ευχαριστούμε για την στήριξη του και την βοήθεια που συστηματικά προσφέρει από τη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Είμαστε σε συχνή επικοινωνία και επαφή και ομολογώ πως η ανταπόκριση του είναι πάντα άμεση σε ότι του έχει ζητηθεί έως τώρα».

Όλη η επικαιρότητα