Ηλεία Πολιτική

Επίσκεψη – «αστραπή» Γ. Καρατζαφέρη στον Πύργο: «Δεν βλέπω άμεσα εκλογές»

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανό είχε χθες ο πρόεδρος του κόμματος ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο νομό μας. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Μητρόπολη Ηλείας, όπου και συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δυο άνδρες είχε ως θέμα κυρίως την Εκκλησία. Κουβέντιασαν για την τωρινή κατάσταση που έχει βρεθεί η εκκλησία και για αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων που διαθέτει. Μετά το τέλος της συνάντησης και αποχωρώντας από τη Μητρόπολη, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Οσάκις επισκέπτομαι μια πόλη, ξεκινώ πάντα από το Μητροπολίτη, όχι μόνο για την ευλογία του αλλά και για ενημέρωση. Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να συναντήσω πολιτικούς φίλους. Μια περιοχή της χώρας αδικημένη από το κέντρο. Ο Πύργος και η Ηλεία προσφέρουν πάρα πολλά στην ελληνική οικονομία, αλλά δεν νομίζω να παίρνουν τα ανάλογα και αντίστοιχα».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας και για την πολιτική κατάσταση της χώρας, είπε: «Η χώρα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση. Το ξέρουν όλοι. Μ’ όλα ταύτα δεν βλέπω εκλογές. Δεν βλέπω για ποιο λόγο ο κ. Τσίπρας θα εγκαταλείψει την εξουσία. Εκλογές βλέπω μετά από ενάμιση χρόνο και το δράμα είναι ότι σε μια χώρα που βάλλεται βαναύσως από μνημόνια και που αυτά θα παραμείνουν μέχρι το 2100 κατά ομολογία των δανειστών, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχουμε ένα κοινοβούλιο μνημονιακό. Ο λαός είναι αντιμνημονιακός. Στις επόμενες εκλογές, πρέπει να ενισχυθούν τα πατριωτικά κινήματα».

Ακολούθως, συναντήθηκε σε μια κλειστή σύσκεψη με ντόπια στελέχη του κόμματος στο ξενοδοχείο «IONIAN HOTEL».

Όλη η επικαιρότητα